- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz #35434496 #7396 üzenetére
Jo kerdes, javareszt a non-ref-ekre igaz, ambar nem igen neztem utana, csak abbol amit itt olvasok.
Ambar a ref es non-ref-ek par kivetellel az alap megoldasokra epulnek, kivetel talan a Giga, de azzal is van baj eleg
Remelem azert ilyen rossz az ellatas mert mar javaban dolgoznak a rev 1.1-en es nem akarjak nagyon megszorni a piacot hulladekkal....
-
Sonja
nagyúr
válasz daveoff #7399 üzenetére
Egyébként tényleg jó hűtése van. Baromi halk (a 7V-on járatott két felső AC 14cm-es venti hangosabb), és 64 fokos volt valley közben. Coil Wine sincs 450 fps-nél sem, csak 1200 fps-nél hallatszott. Szóval sajnálom nagyon, mert tetszik a kártya. Most meg félek, hogy Ipon elismeri-e a hibát.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
CsonkaImo
addikt
válasz ricshard444 #7401 üzenetére
Csavarokon nincs, csak a nyákon. Sose szedtem még szét vga-t, nem biztos, hogy hozzá merek kezdeni. Lehet inkább megkérek valakit aki tapasztaltabb. Köszi a segítséget!
-
Devid_81
félisten
válasz SimonYana #7404 üzenetére
BF3 allitolag jo fel evet kellett varni mire jo lett, amikor en csatlakoztam a buliba (3 honapja) en kerdeztem haverokat, gyerekek ez mi a fjosh?!
Hirtelen 10 oranyi jatek utan felsoroltam millio hibat.
Majd most a BF4 egy bughalmaz, es irjak is forumokon ennek is kell vagy fel ev...csak kerdem en, higy mire?!
Fel ev es mar nem fog fagyni? De attol meg tele lesz hibakkal, 0% elettel rohangalas, fal mogul teljes takarasbol utol ert "kobor-celzott" golyo, valaki mogott vagy takarasban, es Te halsz meg amikor ratok lonek stb...sorolhatnam a Killed in action-ig kb ejfeligDe ne csak off legyek, nekem az uj patch ota mintha jobban menne, eddig sem volt bajom vele, de mintha folyamatosabb lenne, es az FPS-ek i szepen szarnyalnak.
...
-
nagyúr
a 8 napossal akkor élhetsz, ha interneten rendelted - utána már teljesen mindegy, hogy veszed át. az, hogy személyes átvételkor nem él a 8 nap, az csak néhány webshop-üzemeltető erotikus álmaiban bukkant fel, és valaki valamiért itt a pH!-n is előszeretettel terjeszti...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Gilthanas
aktív tag
-
SimonYana
addikt
válasz Devid_81 #7408 üzenetére
Hát nem tudom hogy csinálod , de nekem az FPS 45-120 között ugrál! képes 10-20 FPS-t váltani oda vissza!
Na mindegy! Jól hoz a konyhára nekik az biztos! Felmarkolták a nagy lét előre és most már dolgozhatnak rajta mikor van kedvük hozzá! Én sosem kapom előre a fizetésem! Valamit elkurtam az életben!® SimonYana ®
-
Devid_81
félisten
válasz SimonYana #7411 üzenetére
Eh, hozza kell tegyem nalam csak sima HD felbontas van, probara tudok FHD-t kuldeni a projectorra, de az majd atkonvertalja, mondjuk ettol a VGA meg FHD-t szamol, majd ma este ralesek mennyire masabb FHD-ban, de pl a Ghosts nekem javul vagy 20%-ot HD-rol FHD-ra valo felvaltaskor....magam sem hittem el amikor lattam...egyiknel a CPU dolgozik jobban masiknak a VGA...ambar ezt nem ertettem soha, mert HD felbontason is 99%-on megy a VGA a GPU-Z szerint...
...
-
Sonja
nagyúr
válasz Motion_Blur #7407 üzenetére
Akkor bukok 4500HUF-ot, 30 napig nem lesz pénzem, kártyám se lesz, pedig kellene. Arról nem beszélve, hogy a következő vásárlóval is kiszúrok.
-
Malibutomi
nagyúr
Tudnak a BS-röl, és az az info, hogy viszonylag könnyen reprodukálható a hiba. A gari a készlethiány miatt szopó, plusz semmi nem garantálja hogy a cseredarab jó lesz.
-
Sonja
nagyúr
Elindítom a képernyőkímélőt (szalagok), és egyszer csak BS. Ez csak kártya hiba lehet, ugye? Rendetlem garfutárt, szerán jön.
(#7414) Malibutomi: Az jó, ha tudnak róla. Várok türelmes akkor egy új kártyára, talán jó lesz. Ha a második kártya is ezt produkálja, arra is érvényes lesz a 8 napos elállás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
N.Ferry
senior tag
Asszem még jó,hogy nem jött meg a tri-x-em,inkább berendelek egy msi-t..
Walking Dead
-
wukodlak
aktív tag
Lekopogom mult hét csütörtök óta hasznalom a PCS+, de nálam még semmi gond nem volt vele.Egyedul a 13.12 drivert kellet felraknom a beta helyett és azota öröm-bodottà
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
N.Ferry
senior tag
Na inkább ez lesz,remélem péntekre megjön..
Walking Dead
-
daveoff
veterán
válasz Malibutomi #7422 üzenetére
Szinte koppra ugyanaz a graphics score!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Devid_81
félisten
válasz Malibutomi #7422 üzenetére
Ott kb 12% van, ami annyira nem veszes sztem, legalabbis az arkulonbseget nezve.
...
-
-
Maotun
őstag
kérdezni szeretnék 290X tulajoktól Bf4 közbe ful hd, ultra mellett mennyi az üzemi hőfok???
-
thomasvold
őstag
válasz N.Ferry #7434 üzenetére
Csütörtökön én is beszállok a klubba egy Asus R9 290-DC2OC-4GD5 -el
[ Szerkesztve ]
-
MastR
tag
válasz #35434496 #7433 üzenetére
"a 290x karinak itt a vége. Jàtèkok alatt nem megy csak 1150MHz-t" Ez így ebben a formában nem igaz. Ha lesz egy kis időm nyomok egy tesztet, hogy mi a max órajelem amit bír pl BF4 alatt. Bench-re 1270MHz a kártyám vége, ha játék alatt nem tudná az 1250-et akkor szomorú lennék.
-
törölt tag
-
Maotun
őstag
válasz Malibutomi #7427 üzenetére
Szia! tőled szeretném megkérdezni mert látom neked MSI 290X Gaming VGA-d van,
én is vele szemezek
BF4 multi, hd ultra, minden maxon, hány fokos a kari játék közben ? illetve venti ? % on mennek, Alap beálítások melett? szerinted mennyivel gyorasabb egy asus 7970 matrix platiniumnál 1100/6600[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz #35434496 #7440 üzenetére
Pont ezért írtam a kb. 100mhz pluszt a Ti-nek. Vannak eltérések de sztem ez lehet az átlag.
Lehet van akinek többet is megy a 290, vagy kevesebbet a Ti, de ez a nagy átlag, ahogy láttam.
Legalább azt ki derítettük, hogy nyers eröben nagyon közel állnak, a Ti a tuningnál kerül elönybe.Maotun
Sajna nem játszom BF-et, de egyéb játékokban 70-75 fok körül mozog, a max venti meg 59%a volt 80 fokon 15 perc valley után.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Malibutomi #7445 üzenetére
Ez mondjuk igaz a sima 780-ra azok is elég jól mennek átlagba.
-
Laja333
őstag
válasz daveoff #7439 üzenetére
Szerintem függ attól is, hogy mennyire vagy érzékeny a venti zajára. Csak poénból kipróbáltam 290x Tri-x-et 1100/1400-on 3dmarkban. Gpu-z szerint 1,216-ig ment a fesz.
Annyi különbséggel, hogy nem auto venti-t adtam meg, hanem "én húztam meg" a görbéjét. Így lett 60 fok peak és kb ~55-60% venti mellett, aminél már hallhatóak a ventik.3Dmark eredményeket nem közlök, mert elég gyatra pontokat kapok 8350-el. Graphic score is 11900 körül mozog
-
törölt tag
Hogyan mûkôdik 3db 290x hatékonyan. (overclock.net)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest