- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente80
aktív tag
válasz SimonYana #6540 üzenetére
Én úgy hallottam bár lehet hogy tévedek hogy ref 290,X szerelve lett Hynix és Elpida memoriával is.
Sapphire R290X BF4 – SK Hynix
Sapphire R290 – Elpida
Asus R290X BF4 – SK Hynix
Gigabyte R290X BF4 – Elpida
AMD Press R290X – SK Hynix
HIS R290X – SK Hynix / Elpida
XFX is also Elpida
Powercolor is Elpida[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz SkyS1gn #6607 üzenetére
To simplify measuring performance in the game we’ve added a new tool to the in-game console to record frame times for later analysis. Simply run “PerfOverlay.FrameFileLogEnable 1″ to start saving frame times and “PerfOverlay.FrameFileLogEnable 0″ to stop. The resulting .csv file will be located in Documents/Battlefield 4 which can be opened & graphed by Excel or other applications for viewing.Another in-game tool that is useful to use is “Render.DrawScreenInfo 1″ that will now show additional on-screen information about your CPU & GPU config, resolution and as well as if Mantle or DirectX 11 is used for rendering.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #6611 üzenetére
Igen, ezt írtam... 17ezer sor frametime... nem FPS!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Maotun
őstag
Üdv!
Van valakinek MSI R9 290X Gaming 4GB vga.-ja?
Mik a tapasztalatok melegedés stressz teszt, játék közben , illetve mennyire hangos?
Sapphire tri-x nem fér el a hossza miatt ..ahogy vissza olvastam a tri-x után ez a legjobb ???
Válaszokat köszi[ Szerkesztve ]
-
Montesantos
senior tag
Szia!
80 fok max, heaven ment nálam 1 óra hosszát nem volt vele gond, hangja elfogadható sztem.( alapon hangtalan, játék közben lehet hallani) bár volt már nála halkabb kártyám is (asus 7870 dcII v2)
Húzni nem húztam egyáltalán, nekem elég eddig mindenre gyári beállításokkal... összességében jó kártya
Gabi
-
daveoff
veterán
Cris! Driverrel mivan, még egy óra? Eyenfinity tesztet akarok!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
Hardware: i7 3930k @ 4.5GHz, 8GB DDR3 1600, 2x R9 290 4GB CrossfireX
Settings: 2560x1440 Ultra MSAAx4 HBAO:Map: Golmud Railway (0 Players, Spawn RU)
DirectX11: 135fps
Mantle: 148fpsMap: Siege of Shangai (64 Players, Roof top of C Building aiming down)
DirectX11: 86fps
Mantle: 118fps★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
daveoff
veterán
Ezt hol találtad, vagy Te csináltad? 1 GPU-val nincs teszt?
[ Szerkesztve ]
-
xFLOWEx
tag
[ Szerkesztve ]
-
andro93
aktív tag
Hali, szerintetek megérné a Giga R9 280x-em lecserélni egy custom R9 290-re? Sapphire oc tri-X-re, vagy Msi Gaming-re gondoltam. Ár teljesítmény arányban a 280x jobb, de hardverkeren 120 körül van tri-X, ami elég jó ár, a kérdés hogy marad-e ilyen jó árban. Egy i5 4570-el, 8 gb 1600mhz rammal, és egy 600 wattos táppal ki lehetne hajtani a 290et? 1080p-ben játszom, arra megérné a 290?
Szeretném az idén megjelenő gammákat is fullon játszani, pl Witcher3, Gta5 ha megjelenik.
Amennyire visszaolvastam 290-ből a Sapphire oc tri-X, és az Msi Gaming a legjobbak, de nálam vásárlásnál valószínűleg az Msi ára fog dönteni, ha hasonló árban lesz mint a Sapphire, akkor azt veszem a 3év gari miatt.
Ha hardverkeren esetleg nem jönne új készlet, akkor 135-ért megérné a Bf4 edition-t megvenni a 280x helyére?Sorry a sok kérdésért, örülnék ha többen is válaszolnátok, mindenki véleménye érdekel, nagyon sokat segítenétek.
Köszi a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Star Swarmsban brutálisan hatékony a pántlika. Ha este meló után lesz időm, akkor nézek BF4-et is.
-
Asbee
veterán
Ha volt már róla szó bocs, mivel tudok mantle alatt fps-t mérni? DirectX-ről van mérésem.
-
daveoff
veterán
válasz SkyS1gn #6633 üzenetére
Én nem tudom megnézni, mert nincs kártyám....Valami megoldás biztos van a mérésre. Menj fel egy üres szerverre és nézd ugzanazt a pontot egy adott pályán. DX-el és mantle-el is, ennél jobb ötletem nincs.
-
Asbee
veterán
Én csak gyorsan megnéztem a kedvenc helyemről zavodon, A B környékéről C,D-re zoomolni. Itt 64-es pályán beesik fps 50-60-ra FHD, Ultra 4x msa 90 fov. Mantleval ugyanúgy....
Kártya egyébként húzva van, megnézem alapórajelen. Nem nagyon láttam órajel leesést, fagyást instabilitást amire Abu figyelmeztetett.
-
KillerKollar
őstag
Na drága barátaim,nem tudom hogy emlékeztek-e még legutóbbi írásomra amikor részletesen kifejtettem a problémáimat a 290X CF-el.Nos akkor még a hibák ellenére reménykedve tekintettem a jövőre hogy majd a jövőbeli játékok meg konzolokban AMD hardver van meg Mantle...És mindig is büszkén mondtam hogy én nem vagyok fanboy.Ugyanannyiszor volt AMD kártyám mint Nvidia.Nos évente váltok kártyát,vagyis ha jön ki új generáció,közben nem.Legközelebb viszont Nvidia.És azután mindig.Miért?Kérem szépen November óta várom azt a ki*aszott Mantle-t mint a messiást,azóta hányszor elhalasztották,de ma végre kijött a driver is,szedem le gyermeki lelkesedéssel,föltettem,még gépresit is nyomok biztos mindent felfogjon,indítanám a BF4-et,első körben test range...hm...kékhalál...ati32 valami dll-re hivatkozott nem volt nehéz kitalálni mi okozhatta,de nem gáz próbáljuk meg mégegyszer...Na elindult,biztos csak egyszeri hiba volt.Rámegyek a beállításokra,hoppá...exe hiba...Ezis biztos csak egyszeri hiba volt...nézzük meg mégegyszer...Megint...Oké írták hogy CF alatt még vannak bajok,kapcsoljuk ki,nézzük meg egy kártyával!DE NEM!EXE HIBA!Oké,visszatolom a CF-et,na most a grafika maxon volt szóval nagyon feljebb nem állíthatta,ugye megnézni nem tudom,gondolom alapban még Dx-en hagyta...Előző Driver-hez képest -30 fps...Miért?Hát azt a jóisten se tudja,opciókba belépni nem tudok,vesztettem egy rakás fps-t és már kékhalálom is volt...KEDVES AMD NA MOST MEHETTEK A HALÁL RETKES...ODA...Úgyhogy felhúzom énis a zöld pólómat,éljen az Nvidia,volt több SLI rendszerem is SOHA A VILÁGON ilyen gondok nem voltak...Most telt be a pohár....
-
Jani18
aktív tag
válasz KillerKollar #6639 üzenetére
Az exe leállást nekem is megoldotta ha letiltod windows-ba az igpu-t.Azóta működik.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Asbee
veterán
Nekem eddigi tapasztalatom egy nagy semmi ez a mantle erős procival 1 gpu-val. Nálam semmi javulás nincsen. Kicsit becsapva érzem magam. Nem azt vártam hogy a max fsp legyen 110 ről 140 hanem a minimum fps-ben ami bizonyos helyeken beesik 60 alá az ne essen be és legyen stabilan felette. Azt hiszem számomra ezzel el is dőlt, hogy ha karit és blokkot el tudom paszolni, akkor váltok.
Csak érdekesség képen. Semmi órajel vissza vétel nincsen, sőt! tuningra mantle alatt ugyanúgy gyorsul a kari (több az fps). Szóval no offense Abu felé de ismét vicc kategória lett abból amiről szó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jani18
aktív tag
Igen akkor. Vezérlőpult-Eszközkezelő-Videokártyák Ott lesz az igpu.Jobb egér,letiltás.
[ Szerkesztve ]
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Pug
veterán
Csak érdekesség képen. Semmi órajel vissza vétel nincsen, sőt! tuningra mantle alatt ugyanúgy gyorsul a kari (több az fps). Szóval no offense Abu felé de ismét vicc kategória lett abból amiről szó volt.
Azért azt is tedd hozzá, hogy eddig egy szem címnél igaz ez. Későbbi manteles címeknél bőven bebukhat a tuning. Én messzemenő következtetéseket biztos nem a bughalmaz BF4 alapján fogok levonni.
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Mivel lehetne FPS-t mérni , mert a Fraps nem megy!
® SimonYana ®
-
MastR
tag
válasz KillerKollar #6648 üzenetére
Le volt írva hogy az előző drivert Uninstalálni kell!! megtetted? szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.