Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

Megjött a csere karim a halott 290-es helyett egy Asus gyártmányú Ref. 290x személyében.
    Gondoltam Asus-Asus,Ref-Ref,berakom azt hajrá.Úgy dobálta el magát a rendszer,hogy azt öröm volt nézni.A ccc valamiért nem volt hajlandó betölteni,Heaven,Walley teszt működése leállt.Próbáltam ccc újratelepítést,de nem nagyon hatotta meg és mindeközben még egy Win7 update-be is belefutottam miközben csökkentetbe akartam indítani.Szerencsére úgy fest megoldódott a probléma,mert az AB-t,Trixx-et legyalultam,majd az utóbbit újrahúztam és lőn világosság.
    Ha nem fórumoznék lehet vinnyogva vittem volna vissza a karit,hogy ez biza nem megy-Mindenesetre az tuti,hogy ez a kari baromira érzékeny a szoftverkörnyezetre.
    Úgy fest alapfeszen viszi az 1100/1400(Hynix)-at de nem feszegetem tovább,mert sok volt mára az izgalom.Asic 75.7%(előző 78.7%).Eddig BS-nek nyomát sem láttam,még idle-ben sem(a régi már csinált érdekes dolgokat 1410 környékén üresben netezés közben). Holnap megy fel a Hybrid rá,de meglepően jól tartja ebben a melegben magát a ref hűtés.Talán daveoff kolléga kérdezte,hogy mit bír a ref hűtés.Nálam most a 26 fokos panelban 80 fokon 60%-os fordulaton stabilan tartja magát a kártya.

dergander : Olyat sehogy,mert egy PH-s gyártású példányról van szó(legalább is úgy rémlik,hogy ez az a PH-s példány).
    Vagy veszel egy Hybrid II-est,de ott rendesen elszúrták a vrm hűtést,mert lespórolták a bordákat,aktív hűtést és passzív hátlapi bordát kapott.Ehhez mindenképpen ajánlott valami kiegészítő bordázatot szerezni és nem árt valami aktív hűtést is aplikálni rá.Ha ezeket beszerzed hozzá szerintem egész jópofa tud lenni,de ezek nélkül igen karcsúcska.
    Vagy veszel egy G10 keretet és ahhoz veszel egy olcsó kompakt vizet(van róla infó,hogy melyek jók hozzá) és persze egy marok bordát.Ha ügyesen vásárolsz egész olcsón megúszod.
    Én Hybrid I-est használok amit sajnos már nem lehet kapni.Azon van aktív hűtés,meg miegymás és tesztelgettem is már párszor itt a fórumon.

Új hozzászólás Aktív témák