Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomdriver

őstag

válasz Kronus #10074 üzenetére

Az baj, ha bedob egy bs-t és nem tudni az okát, az ember ilyenkor már reszket, mikor jön a következő. :(
    De az mondjuk jó hír, ha játékok alatt még nem jött elő, szerintem ne is foglalkozz vele, de ha valamikor megismétlődne, figyeld a szitut, h. lehetett e köze az először megfigyelt esetnek.

(#10072) Malibutomi: Köszi, tápra nem is gondoltam, bár elvileg 750W-nak bírnia kéne. Persze ha le is adja azt, azért Gigabyte táp tudjuk nem egy gold kategória... Szóval elgondolkoztató, rá kéne mérni valahogy.

De leírom a történetet, miért gondoltam alaplapra vagy CPU tuningra:
    Mert GTX 780 sem bírta ebben a környezeten a húzást és most az MSI R9 290 Gaming sem, extrém játék körülmények között mindkét kártya esetében 15-20 perc után befagy a kép! Sz'al nincs bs. hanem megáll a kép, majd simán ki tudsz lépni a programból újraindítás nélkül. :F
    Ezért gondoltam alaplapra, procira, de akkor most már tápra is, mert az nem lehet, hogy ennyire looser legyek és van két kártyám zöld meg piros oldalról, ami ennyire antituning? (vagy mégis??) :U

Tegnap: Asetto Corsa, 24 autó, full felbontás és 3 monitor, vagyis itt hamar kiderül ha valami nem stabil. És sajnos nem volt az. AMD kari van most a konfigban, és olyannyira nem volt stabil, hogy a gyári OC órajelen sem bírta e körülmyének közt 20 percnél tovább, hanem kifagyott!
    Nos innentől kezdve viszont komoly aggodalom fogott el, mert van még kb. 3 napom, hogy lemondjak a vásárlásról... :(((

Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák