- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sajnos az a helyzet ma már, hogy ha hagyom magam lekoptatni, átverni én vagyok a hü.ye....
Sajnos ilyenek a cégek/szolgáltatók. Tudnék linkelni egy 6 oldalas word írást amit anno a Diginek küldtem, mert 2 év után követeltek rajtam 40000ft-ot elmaradt havidíj formájában. Én lemondtam rendesen, ki is kapcsolták a szolgáltatást. Egyedül a smart kártyát nem voltam "kedves" személyesen bevinni a 70km-re lévő irodájukba. Erre 2 év után küldtek egy levelet, hogy behajtóhoz/bíróságra adták az ügyem. Az említett levél után elnézést kértek és felajánlották, hogy visszakapcsolják a szolgáltatást kedvezményesen
Ha nem tudod a jogaid, vagy nem nézel/érdeklődsz utána a cégek úgy megvezetnek, hogy csak pislogsz
Sajnos ilyen világban élünk és a sarkunkra kell állni.
A legjobb ami nekem eddig mindig bejött... írsz levelet és az aljára odaírod pl.:"Ezt a levelet a következő címzetteknek továbbítom:
Digi Kft. ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@digi.tv
Avexo Kft. ügyfélszolgálat: iroda@avexo.hu
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság: info@nmhh.hu"Ez pl a digis levelem vége. Minden cégnek van felügyeleti szerve és ha oda is írsz egyből betojnak.
A szép az egészben, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság-tól meg is kerestek és felajánlották a közreműködésük, ha nem sikerül a PEREN kívüli egyezség.
Bocs az offért(#2161) TIT
Ezt mire érted? -
greenface
aktív tag
-
greenface
aktív tag
egy húzott pl FX-6300as olyat ver az i3-ra mint répaföldön marinénire a jégeső, külön kategóriába kerülnek.
Mutass már erre lszi 1-2 linket.
Ami teszteket én láttam, ott az új i3 a kifejezetten multi-threaded játékoknál is minimum annyira jó, mint az FX (inkább jobb).
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ahol csak 2-3 szálat használ a progi, 30-50%-al jobb az i3.... És ez nem csak az ősrégi játékoknál lehet, pld. Ass.Creed 4.
A szénné húzott FX pedig (amellett, hogy még így sem veri egyértelműen az i3-at játékokban) árban az i5-el versenyzik (lap, hűtő igénye miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest