- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Sumptuous #44665 üzenetére
abban a leírásban, amit linkeltem sokkal komplikáltabb műveletnek írták le, mint ami... túl vagyok én is rajta
először a 1411/2000 verziót tettem fel, de azzal valami förmedvény minőségű kép jött be (picit meg is ijesztett), aztán másodjára feltettem a 1411/1750 bios-t és a memóriát adrenalin-on belül húztam fel 2000-ra, így most úgy tűnik, rendben van.
ha még nem megyek nagyon az agyatokra a sok hülye kérdésemmel
ha innentől nem nyúlok semmi máshoz, rendben lesz a kártya úgymond...hosszabb távon? értem ez alatt, hogy 1200-ról 1411-re lett emelve a max freki és picit tényleg hallatszik ez a "sistergés" vagy "visítás" magas órajelnél. van, ahol azt írják, ez természetes és együtt kell élni vele, egyes kártyák gyárilag, bármilyen mókolás nélkül ilyenek.
maga a hang nem zavaró, hiszen csak magas órajelen jön elő és egész halkan, akkor meg úgyis fejhallgató van rajtam
-
c64fanhun
tag
válasz
Sumptuous #44426 üzenetére
Nekem rx 480 nitro-m van.
Az egyik venti meghalt benne, nagyon hangos volt. Aliról rendeltem bele újat, kb 2 hétig jó volt, aztán neki állt geiger müller számláló hangot adni (ugyan úgy kis fordulaton), mondom oké jöhet a wd40, ezzel azt értem el, hogy nem ilyen ropogós hanem nyeszergős hangja lett. Most másik márkából rendeltem, remélem ez már jó lesz... -
MasterMark
titán
válasz
Sumptuous #44422 üzenetére
Csapágy mindegyikben van, de nem mindegyik golyós. Általában PC-ben, sima csúszócsapágy, vagy az említett hidrocsapágy (FDB) szokott lenni.
A golyós csapágy viszont sokkal többet bír. Főleg az ami duplán csapágyazott mindkét végén golyóssal. Viszont cserébe alapból is hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest