Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
core i7
üzenetére
Hát még én mennyire remélem!

Most kíváncsiságból visszaraktam a gépház oldalát, szóval ismét zárt házban van, a szoba hőmérséklete 22,5 fok. Ráeresztettem pár játékot úgy, hogy a játék indítása előtt elindítottam az Afterburnert és az a háttérben monitorozott. Így most 60%-os ventivel tudta tartani a 72 fokot stabilan. A 60%-os venti 1986-os fordulatot jelent. Ez még határeset, bár lehet hallani, de még nem zavaró, legalábbis számomra nem, így legalább kihúzom a hétvégén és jövő héten megy vissza, mert nem ezért vettem.

Valamiért ha nem fut az Afterburner akkor túlpörög és túlhevül, valamiért az Afterburner mellett jobban működik, így legalább bírja terhelés alatt is. Ki érti ezt?!
-
Puma K
nagyúr
válasz
core i7
üzenetére
Mivel már május óta nincs dedikált VGA a gépemben (szerettem volna egy RX480-at
) így most hosszú idő után elindítottam a GTA-t és valóban a fentebbi beállítás kell a képen láthatóra állítani. Ezt a beállítást amúgy nem is figyeltem 2015. 04. 14 óta
akkor beállítottam arra amire kellett és csak a többivel foglalkoztam, míg be nem állítottam egy olyan beállítást ami számomra jó volt és a 2048MB-os kártyából 2015MB-ot evett meg max a játék több óra játék alatt mérve.A SoH-ban igen úgy van. 2GB-os GTX760-al próbáltam anno és nem tudtam magasabbra állítani, mert lekorlátozz bizonyos beállításokat, és csak medium volt elérhető.
-
Puma K
nagyúr
válasz
core i7
üzenetére
Nincs a GTA V-ben VRAM korlát. Olyan grafikát állítasz be amilyet csak akarsz és még játszhatónak számít számodra 1-400 FPS között.
Más játéknál ami limitálja a grafikai beállításokat a VRAM függvényében szerintem a VGA driver-ből olvassa ki az adott kártya specifikációit és trükközésre ez esetben nincs lehetőség. Vagy megfelelő a hardver vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) így most hosszú idő után elindítottam a GTA-t és valóban a fentebbi beállítás kell a képen láthatóra állítani. Ezt a beállítást amúgy nem is figyeltem 2015. 04. 14 óta
akkor beállítottam arra amire kellett és csak a többivel foglalkoztam, míg be nem állítottam egy olyan beállítást ami számomra jó volt és a 2048MB-os kártyából 2015MB-ot evett meg max a játék több óra játék alatt mérve.