- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
-szabi- #26976 üzenetére
Nekem 6-osban 140-nél 2000-et pörög a motor. Lassan 200 van benne, de köszöni jól van.
Szembeszomszéd csaj hasonló 2000-es dízel kocsija 80 ezerrel, amit arra használ hogy elvigye a kölyköket 2km-re a suliba, és elmenjen 7km-re a városba 1-2 havonta a szervizben van emiatt.
Én is abbahagyom az offolást -
Szoszo94
őstag
válasz
-szabi- #26976 üzenetére
Szóval a télen-nyáron bemelegítés nélkül használt, kuplungot már 30e km-nél leégetett hölgytulajos szemétdomb (mert a nők kocsija általában az) jobb lenne? Üvegeltetni, leszabályzási fordulaton használni egyébként pont városban szokás, pláne nagyvárosban ahol mindenki siet...
Pályán meg úgysem a downsizing kocsik mennek, hanem normális motorral és váltókiosztással, azt meg nem fogja 5-6osban senki sem leszabályzásig küldeni. Hanrm ésszel használja, figyelve a fogyasztásra, illetve arra, hogy ne hulljon szét a kocsi - mivel az a munkaeszköze.Erről ez a véleményem, viszont itt ki is szálltam, sok lesz már az OFF
-
envagyok
veterán
válasz
-szabi- #26970 üzenetére
Én soha nem bányásztam, és nem is fogok.
(Gyűjtöm a VGA-kat, vagy többszáz van a 90-es évektől mostanáig.
Ráadásul programozó/rendszertechnikusi végzettségem van, és már több mint 30 éve foglalkozom számítógépekkel.)
De szerintem sincs semmi gond a bányász videókártyákkal.
Kipróbálod, működik, és még garancia is van rá, szerintem többet kívánni sem kell.
Eddig szívtunk miattuk, most viszont szerencsére nekik köszönhetően lemennek az árak.
Az mondjuk alapvető korrektség, ha megkérdezed erről az eladót, akkor illik erről őszintén beszélni.Szervizes ismerős mondta, hogy sokkal több a "lecsendesített" szellőzés nélküli házban egy erős hőtermelő proci miatt megfőtt gamer célra használt VGA miatti problémás esetek száma.
Sokkal többet árt a vga-nak a sok melegedés-lehűlés mint a konstans üzem.
A kocsiknak is a hidegben indítgatás többet árt 100000KM alatt, mint amivel autópályán mennek napi 1000KM-eket és már van benne vagy félmillió km.
Egyedül a venti használódik jobba, de ha törődve van vele, az is bőven kibírja, amíg te használni szeretnéd.
De ha beüt a krach, azt 1-2 ezer forintból lehet cserélni. -
Lacccca87
addikt
válasz
-szabi- #26970 üzenetére
Még az eladási láz előtt beírtam kommentbe hogy minden 100%-os beazonosítható bányász profiljával hirdetett kátyákhoz odaírom hogy bányász kártya. Én kaptam warn-t meg tiltást. Biztos a PH-s "vezetőség" is bányászpárti vagy ők is nagyban nyomták és nem tetszett nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged