- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Ice_Man22 #10888 üzenetére
Ezt sajnos jól látod, hogy kár volt. Elég visszaolvasni pár oldalt,és leszűrhető, hogy az itteni AMD mindenáron fanok semmilyen negatív megjegyzést/beírást nem tűrnek el, mintha részvényesek lennének...
Az sem zavarja őket, hogy rengetegen írnak le olyan - negatív - tapasztalatot, amelyek sajnos igazak..., és rengeteg van belőle az rx470/480-ak esetén. Lassacskán az jön ki, hogy azért vettél AMD-t és nem Nvidiát, mert rontani akarod az AMD hírnevét...
Jelzem, sokan úgy kardoskodnak, hogy nincs is a gépükben rx470/480 széria...
"Mert ájemdé' kártyája van amit utál és mindenkinek tudnia kell, hogy ő mennyire utálja, de nincs pénze váltani NV-re.."
Ez pedig különösen tetszik annak fényében, hogy semmiféle árelőnye nincs az RX szériának sajnos. Ez egy régi igazság volt, hogy az AMD olcsóbb, pedig nem...
Hogy értelme is legyen annak, amit írtam:
Sajnos elég visszaolvasni a topikban, és a problémák nem egyedi esetek, a problémák száma sajnos elég jól mutatja az általánosságot.
ui.: Bármely oldal melletti elköteleződés pedig érdekes annak tükrében, hogy mind a két gyártó egy mamut multi cég, amely profitért harcol, és minden egyes termékük kb. egyszint, folyamatos áremelkedés mellett..
-
MK VII
veterán
válasz
Ice_Man22 #10888 üzenetére
Csak annyit kellett volna tenned, hogy nem jelentesz ki baromságokat olyan határozottan ahogy tetted.
Elhiszem, hogy csalódott vagy, de a megoldás nem az, hogy egy komplett AMD-s közösség elött ócsárolod a VGA-t... Sokaknak semmi bajuk a kártyával... Sokak még csak nem is hallottak azokról a jelenségekről amiket leírtál... Elfogadtuk a gondod, létezik, de nem általános, legalább is nem annyira mint ahogy te általánosan kijelentetted, hogy sz@r a driver, sz@r a kártya, sz@r az AMD. -
-
-
Televan74
nagyúr
-
cintula187
addikt
-
BReal
addikt
válasz
Ice_Man22 #9812 üzenetére
Igen. Ezért is szomorú, hogy más játéknál nem implementálták még. A baj az, hogy a Doom ugye OpenGL API alatt fut, ilyenből nagyon kevés más játék van (ilyenek az IDTech motort használó játékok). Persze nem vagyok programozó, de gondolom, hogy egy Direct3D (DX) alatt futó játék esetén nehezebb, hosszabb idő lenne berakni ezt a támogatást - máskülönben miért nem próbálta volna már meg valamelyik fejlesztő? És ha megnézzük, hogy az elmúlt közel 2 évben milyen minőségű PC-s portokat kaptunk, lehet jobb is, hogy nem foglalkoznak ott még pluszban a Vulkannal, mert még szarabb állapotban lennének a játékok. Abban szerintem lehet bízni, hogy a Bethesda által kiadott, IDTech-en futó játékok folytatásai (ha lesznek), mint a Wolfenstein, The Evil Within, Rage, Quake (utóbbiból már a Quake Championsről tudjuk, hogy jön, engine-ről nincs info, de szerintem marad az új Doom motorjánál) megkapják a Vulkan támogatást.
-
Cronerator
tag
válasz
Ice_Man22 #9791 üzenetére
75-80 fokon baj lenne ha kékhalálozna. Nekem 75 fokot tartja 36-38% fordulattal. Nekem ez halk. Amúgy próbáltam maxon, 60 fölé nem nagyon megy, de ugye nem akarok egy sugárhajtómű mellett játszani
. Ezért is írtam, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő beállítást.
-
Cronerator
tag
válasz
Ice_Man22 #9788 üzenetére
Van egy target és egy max hőmérséklet. Szerintem te az utóbbit mondod. Nekem strix 480am van és a target azaz "cél" hőmérséklet 75re van belőve. A ref kártyák terhelés alatt 80+ fokon mennek defaultban. Minél nagyobb a target temp., annál halkabb lesz a kártya. Kinek mi a fontos, szabad a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest