-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #961 üzenetére
Mert ki szeretném próbálni. Tudom azt is hogy min. 20-30k dobok majd ki az ablakon 2 hónap elteltével,de most kell nekem.
-
huskydog17
addikt
válasz
#Morcosmedve #949 üzenetére
Egy darab 8 pines csatlakozó van rajta.
#946 Puma K: Szerintem pont fordítva: Minél hűvősebb a VGA, annál hosszabb az élettartam. Egy ilyen nagy darab hűtő jóval hűvösebben tudja tartani a 480-at, mint egy mezei két ventis cucc.
-
Venyera7
senior tag
válasz
Ès ha adnak 6pin to 8pin átalakítót?
-
HSM
félisten
válasz
Igen, volt olyan képe [link].
De csak nem olyan sügérek, hogy így adják ki... Ez szvsz valami korai tesztpéldány lehetett a 6-pinnel. Ugyan 180W-ot elbír, de azért nem szokás annyit felvenni róla, meg nem is szabványos. -
stratova
veterán
válasz
#Morcosmedve #718 üzenetére
1120 MHz az alap 1266 a boost. Über módban tartja a boostot.
-
Laja333
őstag
válasz
#Morcosmedve #709 üzenetére
Elvileg júli 22 után
, de még benne vagyok az első 1000-ben.
Órajeleket még nem tudni, viszont a review-kban nem nagyon tudta tartani a ref az 1266-os órajelet, átlagban 1190 körül működött. Ha a Nitro stabilan tartja majd az ~1300 Mhz-t (miért ne tartaná?!), már nagyon jó vagyok.Az már 390x szint, és még talán maradt benne OC potenciál is.
Viszont csináltak egy ilyet Reffel. (Kicsit módosítva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Suzuki topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Last Epoch
- ASUS notebook topic
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged