- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitka675
tag
Persze, megértem, hogy miért. Felugrottam Iponra, 470 8g 84e, 480 4g 86e. Gyakorlatilag rakhatunk közéjük egyenlőség jelet és tegyük fel, hogy pont ez az összeg, ami nekem vidkarira van. Benchmarkok alapján a 480 4g erősebb. Ha venném, melyiket vegyem? Ez még mindig az egyik legnehezebb kérdés
-
Szerintem megnézték a Polarisszal, hogy viselkedik az új gyártástechnológia. "Gondolatban" felskálázták a teljesítményt és a fogyasztást 4k gcn magra, és inkább visszatértek a tervezőasztalhoz finomítások céljából. Mert a mostani architektúra nem alkalmas ennyi magra, folyamatosan tdp limiten throttlingolna szerencsétlen. Akkor meg minek bele több, mint 3k, ha a többi elveszik a tdp limiten?
-
BReal
addikt
Ennyi erővel a Geforceoknál is csak saccolnak. Tehát ha alap beállításon magasabb értékeket mutatnak, mint bütykölés után, akkor csak csökkennek egyrészt a fogyasztási adatok, másrészt a hőmérséklet...
Habugi: Most nézem csak, hogy Valley benchmark után 54 fokos volt a 390. Az nem gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest