- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menpee
aktív tag
A hivatalos specifikációik alapján ugyanazok a felépítések 30MHz plusszal a Black Edition javára.
A legárulkodóbb jel a kártya mérete szerintem (24 x 12.1 x 4 cm), ami pontosan ugyanannyi, mint a 480 RS-nek.
A 71k-s árhoz nem nagyon tudok hozzászólni, de ha csak egy ezres a difi, akkor egyértelműen a 480-at venném. Az a néhány számolóegység még jól jöhet egyszer. -
menpee
aktív tag
-
kretenallat
senior tag
Nem, nem annyira, sajnos... Ma éppen (megint) agyfaszt kapok.
A dupla megrendelésemből egy db törölve lett, azonban kaptam egy emailt, hogy legyek szíves KETTŐ darab, céges fejléces papíron nyomtatott irattal igazolni a lakcímemet, hogy kiküldjék, amit rendeltem. Mindezt azután, hogy a kártyás fizetés során plusz jelszót kért tőlem a bankom, meg ilyenek.
Nincs kétféle darab papírom, egy számla van a nevemen. A munkatársam tőlük rendelte, egy kibaszott cetlit nem kértek tőle, nitro+ 480 8GB hez. Lehet, hogy ő fogja nekem berendelni.
(Mondjuk nem is kéne meglepődnöm az után, hogy a saját FELESÉGEMET nem vehettem fel a bankszámlámra, mivel nem volt számla az adott címre az ő nevére... wtf. Agyhalottak.)
-
olymind1
senior tag
Én is azon kettő közül vacilálok,
MSI: csendesebb talán, hűvösebb gpu, 3 év gari
Sapphire: fém blackpate, talán jobb tartása van ezáltal, gpu+ram+vrm hűtés egybenMSI-nél félek hogy meghajlik a kártya a bazi nagy borda miatt, a kis 7850 Dual-X is hajlott rendesen, blackpate nélkül, MSI meg mekkora dög már.
Költséghatékonyság hát, színváltós ledekre bezzeg tellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest