- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
High speed kábel. Gond nélkül mennek a 4k, HDR filmek, a tv automatikusan át is vált HDR módba, ha olyan anyagot kap.
Pumba: igen, valszeg ez történik, de eddig ilyen probléma nem volt pedig már nagyon régóta 2 megjelenítőt használok. Nincs más megoldás csak a tiltás/engedélyezés? Ez nem túl felhasználóbarát
Az tuti, hogy nem a legfrisebb update okozza, mert újratelepítettem a gépet egy Enterprise Winnel, amiben még nincs benne a 1805.
-
Gombinyó
őstag
válasz
PandaMonium #5307 üzenetére
Ugyanez van nálam is.
Giga RX560 4GB OC videokártya, aminek a DVI kimenetén van egy FullHD monitor és a HDMI-n egy 4K, HDR TV (Sony 55XE8505, AndroidTV). Ha a TV nincs bekapcsolva és dolgoznék a monitoron, akkor pár percenként elsötétül (kikapcsol?) a kép pár másodpercre. Hasonló jelenség, mint mikor VGA drivert telepít az ember. Próbáltam a 17.9.3-as, 18.2.1-es és a legújabb 18.4.1-es beta driverrel is, de mindegyiknél ugyanazt tapasztalom. Ha bekapcsolva va a TV, akkor megszűnik ez az elsötétülés a monitoron. A monitor kábelét már kicseréltem, de nem az volt a gond.Windows 10-ből melyik build van fent neked? Nem vagyok benne biztos, de lehet a 1805 update óta szívok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest