- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #5593 üzenetére
Nekem is tápcsatlakozó nélküli kártyám volt, én engedtem 72 watton menni
Egyedül furmark alatt ment fel ennyire, játék és 3dmark alatt olyan 65-67 wattig ment fel...de csak 1 hétig ment így,már eladtam. 54 wattal még nem nyújtja a maximális teljesítményt.
Az rx480-asoknál is téma volt hogy túllépi a pci-e csatlakozó teljesítményfelvétel a 75 wattot... -
Tommee
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #5591 üzenetére
Mennyit javult a teljesítménye? Mit tapasztalsz?
Nálam a tdp emeléssel együtt hozott nagy javulást. -
Tommee
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #5587 üzenetére
BIOS módosítás: SRBPolaris BIOS EDITOR
Érdemes a feloldás mellett a TDP limitet is kitolni +50%-ra ha gyárilag kevesebb!BIOS írás és mentés(először mentés) plusz mentés GPU-Z-ben is(biztos ami biztos...)
Leírással nem szolgálhatok, plusz saját felelősségre csak!
-
Tommee
aktív tag
Mekkora órajelen fut a kártyád? Az enyém 1200/1750Mhz-es volt.
Lehetséges hogy olyan esetben hoz többet a bios mod,hogyha a tdp limit is alacsony: nálam csak 10%ot lehetett rátenni(48wattról 54re gyárilag).
Én a kártya saját biosát szerkesztettem át,nem mások által készítettet,így kisebb az esély hogy rossz bios miatt ne induljon a kártya. -
Tommee
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #5573 üzenetére
Nekem feloldott shaderek plusz tdp kitolása 72 wattra(48 helyett) fire strike alatt 5500->6700. Játékok alatt is kb 20% javulás volt vagy több. Szerintem megéri!
(Már nincs meg a kártya,r9 270x garanciális huzavona idejére volt ilyen kártyám, 1050ti lett belőle,ami kb 50%al gyorsabb a 2 gigás 560-nál) -
Tommee
aktív tag
Jó minőségű tápegység és alaplap esetén én nyugodtan emelném. Igaz nekem 48w tdp-jű kártyám van,amit max 54-re lehet tenni...tényleg nálatok is előfordul hogy elfelejti a driverben beállított tdp-t? Nekem időnként újból be kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest