- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pureez
csendes tag
válasz
Gyuri27 #1005 üzenetére
Nem nagyon szeretnék még új processzorra is költeni
Mondjuk egy ilyenbe gondolkodnék: [link]
Laikusként kérdezem, hogy ezek szabvány méretűek és kialakításúak? Pl. hogyha a Gigabyte H67MA-D2H pont illeszkedik a ház hátoldalához, akkor ezzel sem lenne baj ugye?
Valami másra kell még figyelni új alaplap vásárlásakor? -
MK VII
veterán
De pont ez az, hogy még annyi se! 2-3 ezer forint a difi...
Egyik hirdető akitől már én is vettem dolgokat, pl. nagyon akciósan 38.990-ért hirdeti ezt a kártyát.
2700ft a különbség.. Még, ha 8-10 ezerrel olcsóbb lenne vagy valami...
Oké adnak rá garit meg stb-stb.. Még talán oda is írják, hogy kisker gari aztán közben 1 év után bajosan tudod intézni.. Szóval semmi nem szól az aprós új garis szürke kártyák mellett... -
+1, anno az a megoldás tökéletes volt, bár én csak Sapphire 5670-en, és 6670-en találkoztam vele, azoknak meg asszem' kisebb volt a ventijük.
Szerintem ha a gyártó normális bordát rak a kártyára, akkor utólag a júzer tetszés szerint tudja cserélni a ventit. Pl. az MSI megoldása tökéletes erre, simán rá lehet kötözni egy tetszőleges 92*92*25mm-es légkavarót.Egyébként meg türelem, érkezhet egy 2GB-os, LP RX460 az MSI-től:
Reddit
Purepc.pl(#810) PuMbA
Erre azért nem vennék mérget. Az a 100W egy kalkulált adat, ugyanígy a Guru3D-nél 72W-ra számolták a Strix fogyasztását, szóval... meh.(#811) ShellKretor
A 6 tűs Sapphire azért is szimpatikusabb, mert az nem az alaplapon keresztül kapja az áramot. Minek terheljem a deszkámat, ha megoldható sima 6 tűs VGA-n is az áram ellátás?
+1, én is így gondolom.(#812) varmi2
Nem úgy volt, hogy a 480-as tápellátási gondjaira jött egy driver frissítés, és azóta elsősorban a 6/8pin-es tápcsatiról kapja a kakaót, és csak másodsorban az alaplapról?
Gondolom ez a többi kártyára is érvényes... -
törölt tag
-
MK VII
veterán
Egy magasabb frekvenciás i3 már bőven kihajtja.. 3,6-3,8ghz-es környéki..
i5 akkor kell mellé ha online játszik az ember. De akkor sem azért, mert a kártyát nem tudja kihajtani egy i3-as proci, hanem, mert a proci fogy el a játékban.
Néztem nagyon sok videót, több procival tesztelve az RX460-at. Egy i5 és egy pentium között fps-ben 5-6 fps különbség van átlagban bizonyos játékokban..
Offline játszani még egy Pentium is bőven megfelel mellé..
Nem egy erőgép ez a kártya 896 shaderrel, nem kell neki túl erős proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest