- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Erre gondolsz?
Igen itt már a módosított, shader feloldott BIOS-szal mértem... Viszont abban a hozzászólásomban ott van a régi mérésem igaz emelt órajelekkel.. Én csak egy Pentiummal hajtottam viszont az 4,5ghz-en járt.
Hétfőn lesz meg az i5 4690-es procim.. Majd mérek azzal is.. Kíváncsi vagyok én is, hogy mennyiben változik a teljesítmény, ha változik egyáltalán.(#1472) távcsőves
Ráadásul most hétvégén még trial is lesz szóval nyugodtan lehet tolni vele
Sajnos én pont lecsúszok róla..(#1475) Macei
Nincs hát... Egy windows 10 nem ártana már ehhez az új kártyához... -
távcsőves
senior tag
-
MK VII
veterán
Szia..
Azért az a csúnyán alul teljesít nem igaz.
Kb átlagos a kártya teljesítménye..
A procid frekvenciája 3,3ghz lehet, hogy picit kevéske, a minimum fps-ből kiindulva.
Score kb jó.
Egy i5-öt tehetnél mellé ami fizikai 4 magos.. Valamivel talán jobb lenne, de szerintem sokkal többet nem érsz vele. -
Gyuri27
félisten
Én nem tudom, hogy kimondta neked ezt a marhaságot. De többet ne beszélgess vele. A 460 fényében a 360 csak egy laza 10+ pénzel drágább mint kéne. [link] itt ugye 370 van. Még ha ki is vesszük a dx12 eredményeket a 360 akkor se éri meg ugyanazt a pénzt (de még 30k-t se ez a magán véleményem, mert 33-34k-t egy 2 gigás 460 is jobb vétel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest