- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Azért a proci nem fűthet be túlzottan a VGA-nak főleg nem a te ventiddel, sőt pont fordítva szokott lenni. Hétvégén próbálkoztam az alulfeszeléssel - 1,225 ig jutottam, aztán leragadtam a játéknál. ~5 fokot hozott a gpu-nak (már csak 71°) de a cpu így is 11 fokkal volt hűvösebb nála.
-
HSM
félisten
Biztos többet fogyaszt, ha felkelted, hiszen fel kell ébreszteni. Mélyalvásból ébredve mindig akad plusszmunka. Arra vigyázz, gyári feszt visszaállítja, mikor zero-ból ébred.
Újra be kell olyankor tölteni a profilt alulfeszeléshez. Nálam amúgy nem volt gond, szépen végigaludta mindig a kikapcsolt képernyős időszakot, nem kelt belőle indokolatlanul fel. Az indokolatlan gyakori ki-be kapcsolgatás tuti nem tesz neki jót amúgy.
-
HSM
félisten
Örülök, hogy meglett a bűnös.
A zerocore finnyás jószág, ugye csak DVI-os monitorral működik, és csak ha semmi nem írogat a képre. Nálam mikor próbáltam utoljára, 13.4 vagy 13.6 beta 2 driverrel működött, viszont csak ha asztalon volt hagyva a gép, és nem nagyon futott semmi program. Ha pl. zároltam a gépet (bejelentkező kép) akkor hiába kapcsolt le a monitor, a VGA nem ment zerocore.ba,
-
HSM
félisten
Ha engem kérdezel, valami rendszerszolgáltatás lehet, ami lekapcsolt kijelzőnél úgy gondolja, most nem használod a gépet, és dolgozhat nyugodtan. Passz, konkrétan melyik, ki kell deríteni.
A VGA meg nem megy zerocore-ba nálad, mert akkor 0Mhz-et ír órajelekre az AB, ha rendesen, low level monitorozod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest