- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz
Wiz Khalifa #38284 üzenetére
Csak arra vigyázz hogy a kártya alap feszen is jóval többet fogyaszt egy átlag 7970-nél. így mindenképp rakd fel a tdp limitet +20% -ra CCC-ben. Sztem sokan abba futottak bele és ezért nem bírta náluk az alap órajelet sem ami jóval magasabb akármelyik 7970 GhzE vagy r9 280x-nél
-
Bossp
addikt
válasz
Wiz Khalifa #38281 üzenetére
-
pmheros
őstag
válasz
Wiz Khalifa #38277 üzenetére
Nekem ref. 7970 volt.
A hűtése érdekes, mert egyrészt kifújta a meleg levegőt a házból, és a nyákon lévő alkatrészek is hűsen voltak tartva, a gpu -ra ugyanez már nem volt igaz. A hangja pedig volt rendesen.
Hogy most azért mert referencia volt, vagy másért azt nem tudom, de soha nem volt gondom a driverekkel, mindegyik működött rajta hibátlan.Ezt szerettem benne a legjobban -
Petyyyyy
addikt
válasz
Plusz a ref modellek általában nagyobb tuningpotenciállal rendelkeznek, ha jól emlékszem.
A Lightning verziót jobb kerülni, elég gyatra széria lett. Jobb felső sarokban a kereső, oda beírva a kulcsszavakat ( pl. DCII, Lightning, Vapor X, stb.) megtalálod a tapasztalatokat.Hirdetést tilos linkelni szakmai topikba.
-
Repsol600
addikt
válasz
Jó, de hangos, és melegedősebb mint a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZEN.com
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged