- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Hajaj akkor lapot kell cserélned túl melegszik az alaplapon a vrm rész. Sajnos az FX proci alá jó lap kell amin hűtve van. Vagy pedig nagyon alul kell feszelni procit, de látom FX topikban már kértél segítséget.
(esetleg ráállítani erre a részre egy ventit bár kicsit gány megoldás, de működni szokott)
-
Helmoras
őstag
Értem, akkor nem az amire gondoltam, nekem más fajta procim van nem is értek igazából hozzá, csak ötletelni próbáltam, nekem csinál olyat hogy 4400 ról lemegy 1600 ra de csak a terhelés függvényében és ez rendben is van, nálad más lesz a gond, hát sajnálom hogy nem segíthettem, majd valaki aki jobban keni segít biztosan
-
ETOM
addikt
Magad is ellenőrizheted a processzor órajelet, hogy játék alatt nem e esik le. Az a lap nagyon harmat a zabagéb FX procihoz.
AIDA64 például tudja monitorozni az órajelet. Játszol az F1-l háttérben meg hagyd futni az aida monitorját. Itt egy kép mit kell figyelni: [link]
Ajánlom az FX topikot is biztos segítenek. Egy próbát mindenképpen megér.
-
-
odorgg
addikt
Táp ügyben itt kérjél segítséget!
i7 kvesebbet eszik, illetve a tesztben sem boostos VGA szerepel, szóval sztem minimum 300W-on vagy alapjáraton is!
F1-hez nemtudok érdemben hozzászolni, linkelt videóban láttam pár high beállítást is, te ugyanolyan beállításokkal futtatad a benchet?
-
Foxmulder89
senior tag
Nem a legjobb az a proci, tény, de biztos nem az a baja. Milyen régi a tápod?
Boostos a videokártyád? Ha igen, Droidmester szerintem tud neked csinálni egy nem boostosat, hogy ne fűtsön feleslegesen.. esetleg próbáld meg felcserélni a két pci-e tápcsatit a kártyán.
Catalyst Control Centerben nem állitottál be véletlenül +AA / Edge detect vagy SSAA-t? -
HSM
félisten
Első dolog egy windóz újrahúzás kéne legyen. Alapból az NV driverei nem takarítják ki magukat rendesen (tapasztaltam a GTX260 után, a 4850-es radeon után hibátlanul ment a GTX260, de a GTX260 után már érdekes mód nem ment jól a 4890-es radeon, csak friss windózzal), de amúgy is ajánlott ilyenkor egy frissen felhúzott rendszerrel fogadni az új karit.
Én ezzel próbálkoznék először. A driver takarítók meg úgy haza tudják vágni a windózt, hogy öröm nézni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest