- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
Nekem ugyan îgy 2x8 as a 7950 em vapor x oc,elvileg a 70es nyákja most 6+8 an megy,nem tudom mi èrtelme van a plusz kettőnek mikor az csak föld (black)
Más : a fent említett vga ventije arra az ócska műanyagra van rögzítve ? Ha megjönnek az új fan -ok szeretnèm ledobni róla,nem tetszik,fölösleges,ès csak a helyet foglalja.......
-
dogab93
tag
A feszemelést én is mindig kerülöm,inkább alulfeszelni szoktam mert sokszor alapból hülyére vannak feszelve az amd kártyák.Én ahogy észrevettem főleg a memória feszültségének emelésével lehet igazán szépen kinyírni a kártyákat.Mindenesetre le a kalappal a 5850-ed előtt ,hogy még mindig bírja.
-
Baryka007
addikt
A Sapphirreal nem értek annyira egyet, az MSI Twin Frozr.-je két ventivel csinosan végzi a dolgát... A korábbi MSI 7870 Hawkomon 28 fokkal indult a kártya... ( Igaz annak a kártyának 210w a TDP je ha agyonra van OC.-zve is )
De nekem a Sapphireok sosem jöttek be, úgy döntöttem hogy eladom a DUAL-X 7970 esemet hibás ventivel 33 000 Ft.-ér... Szerintem az jó ár érte, egy rossz venti miatt. És befektetek egy Asus Matrixra inkább.
-
Speed®
titán
A venti PWM része döglik meg. Nem egyedi eset, az újabb TriX karikon is előfordult, ill. más gyártó cuccainál is volt rá példa. Jó dolog a PWM, de +1 hibalehetőség.
Egyébiránt én a jó alapot (masszív nonref kivitel) nem kukáznám egy ilyen hiba miatt..ha hajlandó az eladó a javítás költséget fedezni visszavétel helyett, inkább feljavítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged