- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz
Töki bácsi #20250 üzenetére
Igen, még a széria számokat is csak 1 választja el sorban....
HSM és még páran a csapatba tartoznak.... -
Raggie
őstag
válasz
Töki bácsi #20248 üzenetére
Nem tudom ez miért van, de banderasz77 és Pug kolégánál is ilyen kártyák vannak. Nem boost-osak és nekik is ugyanilyen órajeleik vannak. Lehet, hogy frissített egy alapios-t a gyártó és megemelte az órajeleket. Mondjuk igazán frissíthetnék a honlapjukat is...
-
Raggie
őstag
válasz
Töki bácsi #20246 üzenetére
A frekvenciát honnan olvasod le?
Ez a 925MHz csak a boost-os kártyáknál szerepel a Powercolor honlapján...
Nézz egy MSI AB grafikont úgy, hogy beállítod a "low level hardvare monitoring"-ot, mert ha ott ugrál a core clock, akkor boost-os a kártyád. -
Raggie
őstag
válasz
Töki bácsi #20244 üzenetére
Én is az 1100MHz-es beállításnál maradtam 24/7-re. Szerintem ez egy elég tisztességes túlhúzás még így is, főleg ha a kártya 800-as alap órajeleit nézzük (+37,5%), és a 70-75 fok körüli hőmérsékletek is tarthatóak.
Egyébként egy-két 12cm-es házventi nem nagy beruházás és jópár fokot számíthatnek jól elhelyezve. Ez még esetleg megfontolandó volna számodra.
szerk.: még egy kérdés - a ventiket te állítottad fix fordulatszámra, vagy ezek a százalékok az automatikus vezérlés értékei?
-
pcsabat
őstag
válasz
Töki bácsi #20229 üzenetére
szerintem hosszú távon ne adj neki 1.2 V-nál többet, a GPU-t tartsd játék alatt 70 fok alatt, a VRM-et szintén 70-80 fok alatt és nem lesz baj a kártyáddal. Persze az sem árt neki ha nem 1300 Mhz-n használod a GPU-t a ram-ot meg 1600-on
Iszonyat jó kártyák egyébként, nekem is nagyon a szívemhez nőtt. Nem bántam meg, hogy átpártolam a zöld oldalról - azok túl hülye biztosítottak voltak nekem
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Töki bácsi #20226 üzenetére
Egyenlőre nem tudják megállapítani, de úgy néz ki szépen lassan befogják vezetni. Pedig az itt olvasottak alapján igen szűk réteg foglalkozik feszültségemeléses tuningolással. Bár aki a PH-ra jön megfertőződik
A lényeg, most még nyugodtan tuningolhatod a kártyát, persze ne ész nélkül,mert az neked sem jó ha hetekig nem tudod használni a kártyát, de értelmes hőfok/fesz mellett semmi baja nem lesz.
-
torma1981
veterán
válasz
Töki bácsi #20226 üzenetére
Azt hogy húztad a kártyát szerintem sehonnan nem tudják megállapítani.
-
válasz
Töki bácsi #20195 üzenetére
Mi köszönjük a mérést
-
válasz
Töki bácsi #20193 üzenetére
Igen kevés volt a fesz és a memóriát célszerű lenne a "pontos" méréshez egy frekin hagyni, hogy ne zavarjon be ( mert az is termeli a hőt +ba ha jobban meghajtod )
Szóval lehetne ez alapján kellő fesszel, de végig mondjuk 1250-s mem órajelen és +1 mérésnek belőni az 1600 -sat, hogy lássa a nép mennyi + hővel jár és sebességgel. -
Töki bácsi
aktív tag
válasz
Töki bácsi #19394 üzenetére
Sikerült beüzemelni a kártyát. Nagy előrelépésnek tűnik a 6850 után
Nekem egy kicsit melegnek tűnik, ugyanis játék alatt felmegy 77 fokra húzás nélkül, ilyenkor a ventik 67%os pörögnek. Lehet csak a házat nőtte már ki a konfig.
Az ASIC quality-je 86,6%.
Milyen programot javasoltok feszültség és frekvenciák állítására? Továbbá milyen értékeken érdemes járatni, hogy azért hosszú életű is legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest