-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
-
Petyyyyy
addikt
válasz
roberto02 #36433 üzenetére
Gondolom a 7870-nel alacsonyabb grafikán játszottál, mint most a 7970-nel. Magasabb beállításokhoz a jobb minőségű textúrákat kell elővenni. Az ajánlott rendszerigény a 4GB RAM csak a játék számára, nem pedig a rendszer + játék számára. Innentől kezdve ez nem kérdés, bővíts memóriát.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
roberto02 #36430 üzenetére
Elsőre a túlmelegedés jutott eszembe, de ha overheat van, akkor simán lekapcsol a kártya. Lassú textúra beolvasás is lehet az oka - ez tűnik legvalószínűbbnek. Ha a HDD sebessége stimmel, akkor esetleg a memória lehet a szűk keresztmetszet még. Monitorozd a kihasználtságot, könnyen betellhet az a 4GB.
-
HSM
félisten
válasz
roberto02 #34251 üzenetére
Hát ez fura. Ha ez segít valamit, én is 7870-ről léptem feljebb, és nálam nem lett fps-dropos a 7970-el sem.
Lehet rossz a kártya, vagy meghalt a cserétől a windóz, esetleg a slot...
Régi GDDR5 kártyák akkor csináltak ilyeneket, amikor a memóriájuk túl volt húzva és nem bírta, bár Tahitinél még nem tapasztaltam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged