- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
radi8tor #4656 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi,h. a srác vajon honnan v. mi módon szerezte, ugyanis a legutóbbi cikk szerint, amit olvastam, abban az állt,h. a kártya még nem végleges, a bios-án is csiszolnak.
Itt pedig a videón amit kibont, a csomagolás és mindene végleges változatnak tűnik, sőt a kártyának még a gyári száma is látszódik... Ezek szerint kevesebb mint egy hét alatt elkészült a végleges változat és már a raktárkészleteket töltik fel? (a kártyát a Cebit-en jelentették be, ez a videó pedig március 11-es, csak 5-6 nap elég volt mindenre? Vagy valaki egy ES kártyát matricázott át valódinak és kreált egy csomagolást hozzá?)
Amúgy nem látta valaki,h. a hosszabb átalakító aminek egyik vége minidisplayport-os, a másik vége micsoda? Hdmi vagy "sima" displayport? (ha mégsem "kreált" lenne a videó)
(a dvi->hdmi alakító jól kivehető az egyedi alakja miatt)#4665 nattila72: Amire szerintem te gondolsz az a hangkimenet és nem hangchip, amennyire én tudom. (hangkártyát nem helyettesít, bár ha valaki pontosabban tudja, úgyis kijavít
)
Azt viszont néztem,h. ha mondjuk egy tv-re kötöd a vga-t hdmi-n keresztül, amelyik vga ezt támogatja, akkor ha a hangkimenetet is átállítod Win alatt, akkor a hdmi-n keresztül hang is fog menni, nem csak kép, így a tv hangszórójából jön a hang, pl. filmnézésnél (ez tuti biztos) vagy játéknál (ebben nem vagyok annyira biztos) .
(amúgy nálam 5870-el "AMD High Definition Audio device" a neve)Amúgy nem lepődnék ha ez valami codec lenne és ilyenkor a hangkeltést a tv elektronikája végezné... Ám ha valaki jobban tudja, majd javít.
-
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged