- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett,nem kicsit,hanem nagyon....Én nem nagyon szoktam arra figyelni hogy mi van nyitva a háttérben és mi nem a battlelog mellett a böngészöben...mert eddig nem volt szükség rá.Az a baj,hogy amiről én beszélek azt az élet hozta magával,velem megtörtént,én azonnal levágtam mi lehet a gond,de a bf3 fórumon nem egy nem két ember szaladt már bele... ne haragudj,de az user szemszögéből az nV megoldása sokkal szimpatikusabb...
Azt meg ugye te sem várhatod el senkitől hogy több oldalas doksikat nyálazzon át azért,hogy vajon mi a francért ragad low3d-be a kártya,már ha észreveszi,mert ugye egyszeri user nem fog játék közben monitorozni,már az is sokszor problémát jelent,hogy elmagyarázzuk hogy az afterburnert hogyan kell beállítani hozzá...és ide a forumra valóban azok járnak nem 1.0ás felhasználók!
Az élet számtalanszor bebizonyította,hogy az emberek nem akarnak olyan dolgokkal foglalkozni ami túl bonyolult,ezek a dolgok sosem sikeresek,halálra vannak ítélve.
Azt,hogy erről az amd driver fejlesztő csapata a wattok közbeni harcban nem vesz tudomást,sajnos nem magyarázat...
Te mindig technikai oldalról közelíted meg a dolgokat,nincs ezzel semmi gond,de én ennek szöges ellentéte vagyok,hiszen napi szintű felhasználó lennék...
Na mindegy,megjött a deus ex promo kódom...kíváncsi vagyok a játékra...
Új hozzászólás Aktív témák
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Projektor topic
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hangszórók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Autós topik
- eBay
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged