- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Egy kis tanácsot kérnék az itt beszélgetőktől, hozzáértőktől. Egy Sapphire 6870 kártyát szeretnék lecserélni egy újabb, jobb kártyára. Az lenne a kérdésem, hogy melyik kártyát ajánlanátok, R9 270x vagy esetleg nagyobbat érdemes megvennem egy FX 8320 proci mellé Full HD játékokra? Corsair TX 650 tápom van, félek, vásárolnom kellene egy nagyobbat, ha egy 280/280X vásárlására szánnám el magam.
(Tulajdonképpen megérné nagyobb kártyát vennem, azért a több pénzért, ad annyival többet, vagy elég egy R9 270X?)Thx előre is!
Bundas -
bundaska
aktív tag
válasz
marquuard #45439 üzenetére
Szia!
Köszönöm a megnyugtató hozzászólásodat
Még nem tudom, melyiket vegyem, az igazat megvallva Sapphire párti vagyok, de nagyon tetszik a 3 cooleres Gigabyte is (Bf4-el ha lehet kapni). Csak azt nem tudom, miért olyan kicsi a Sapphirenak a nyák hossza a Gigabyte és az Asushoz képest?
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Tegnap hallottam egy ismerősömtől (PC boltban dolgozik), hogy hozzájuk sok R9270/R9270X-et vittek már vissza, sok vele a baj. Ez tényleg így van? Meg tudjátok erősíteni? (ez mondjuk nem nagyon tántorít el, hogy ilyenem legyen csak kíváncsiságból kérdezem).
-
bundaska
aktív tag
Sziasztok!
Egy buta kérdésem lenne. Lehet valahol 1-2000 Hsz-el ezelőtt le lett írva, de nem szeretnék annyit visszakeresni, remélem, megértitek
A Sapphire 270X-nek miért rövidebb annyival a nyákja, mint az Asus vagy Gigabyte nyákja? Rosszabb valamivel? A Bf4-es verzsönt néztem ki, az lenne számomra a legmegfelelőbb árban.Üdv:
Bundas -
bundaska
aktív tag
válasz
Steve198310 #44997 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ, de lenne még egy kérdésem. Ebből akkor "nem ajánlott" a BF4-es verzsön? Ha nem, akkor melyik az ajánlott a Sapphire helyett?
Thx előre is!
Bundas -
bundaska
aktív tag
Üdv!
Egy 6870et szeretnék lecserélni egy nagyobb kártyára. R9 270X-et ajánlottak. Az lenne a kérdésem, amelyik BF4el van, melyik az ajánlottabb? Sapphire párti vagyok elég régóta, ilyet néztem ki belőle (esetleg ér +10k-t a 270X?). Mi a különbség a Sapphire és a Gigabyte között, a nyák mérete mellett? Ha hülyeséget kérdeztem bocsesz
THX
Bundas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest