- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
bundaska #53141 üzenetére
Én a sima 280-ra szavazok,és azt jól meghúzod ,és mindjárt a 280x teljesítményénél vagy,ja és annyit egy 270-es kariról váltottam,ami 1150/1500-on ment,és ahhoz képest is jóval gyorsabb a 7950-es karim,ami ugye a 280-nak felel meg
Táp,és a proci is bőven kiszolgálja a karidat majd
-
marquuard
veterán
válasz
bundaska #45447 üzenetére
Nagyon játékfüggő... Crysis 3-ban hozott 2FPS-t VERY HIGH-on, Battlefield 4-ben a minimum FPS-t növelte meg 7-tel, Unigine Heaven Benchmark-ba viszont a minimum FPS 11-el megnőtt, maximum pedig 6-7FPS. NFS Rivals-ba maximum grafikán a belvárosban leesett 24FPS-re, most nem megy 30FPS alá.
-
marquuard
veterán
válasz
bundaska #45440 üzenetére
Én is a BF4 miatt vettem Gigabyte-t, meg szerintem jól is néz ki. Ha már Gigabyte-m van, akkor írok róla. Egyesek szerint nem a legizmosabb a bordázata, mert kevés a hővezető cső, de a 3 ventilátor kárpótol ezért
Én tegnap kezdtem kicsit moddolni a BIOS-t, minimális feszültséget emeltem a kártyán, és sikerült 1220/1490MHz-re feltornáznom a kártyát atomstabilra. Voltak olyan "legendák", hogy a Gigabyte idő után ledobja a ventilátort, vagy zörög, de én ezen mindig jót nevetek. Egyáltalán nem hangos, full loadnál viszont van szélzaj, de melyik kártyánál nincs? Terhelés alatti hőmérséklet szinte semmiben nem tér el az agyondícsért Twin Frozr-tól vagy a DirectCU II-től. Nekem így húzva 65fok a maximális hőmérséklet, ami játék alatt volt (Crysis 3 VERY HIGH)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Stellar Blade
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest