Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
bundaska
üzenetére
Én is a BF4 miatt vettem Gigabyte-t, meg szerintem jól is néz ki. Ha már Gigabyte-m van, akkor írok róla. Egyesek szerint nem a legizmosabb a bordázata, mert kevés a hővezető cső, de a 3 ventilátor kárpótol ezért

Én tegnap kezdtem kicsit moddolni a BIOS-t, minimális feszültséget emeltem a kártyán, és sikerült 1220/1490MHz-re feltornáznom a kártyát atomstabilra. Voltak olyan "legendák", hogy a Gigabyte idő után ledobja a ventilátort, vagy zörög, de én ezen mindig jót nevetek. Egyáltalán nem hangos, full loadnál viszont van szélzaj, de melyik kártyánál nincs? Terhelés alatti hőmérséklet szinte semmiben nem tér el az agyondícsért Twin Frozr-tól vagy a DirectCU II-től. Nekem így húzva 65fok a maximális hőmérséklet, ami játék alatt volt (Crysis 3 VERY HIGH)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest