- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
etanbusz
csendes tag
válasz
katt777 #49877 üzenetére
Annyit sikerült, hogy kiszedtem a gépből mert nincs kép és így nem tudtam visszaállítani, hogy az integráltat használja. Utána meg írtam iponéknak, hogy nem jó. Remélem kicserélik és minden rendben lesz. Habár már náluk nincs ilyen kártya úgyhogy nem tudom mit csinálnak vele, de majd kiderül. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek aki foglalkozott velem.
-
etanbusz
csendes tag
Néztem iponon meg még pár boltban az msi r9 270x hawk-ot és nem árulják. Nem lehet hogy valami gebasz van velük? Vagy csak már régi és nem árulják? Vagy lehet hogy csak nincs?
-
etanbusz
csendes tag
válasz
Steve198310 #49867 üzenetére
Samsung SyncMaster SA300 monitorom van. VGA-DVI átalakítóval van összekötve.Konfig:
FSP Raider 550
Gygabyte GA-B85M-HD3
Intel Core i5-4570 3.2GHz 1150
Kingmax 8GB DDR3 1600Mhz KIT
MSI R9 270X HAWK 2GB GDDR5 PCIE
WD 1TB
A kártya még ad jelet,csak vagy szürke vagy annyira csíkos/zajos valamit látok hogy nem látok tőle semmit.
De azért ne vesszetek össze rajta -
etanbusz
csendes tag
válasz
Steve198310 #49864 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor visszaküldöm a kártyát.
-
etanbusz
csendes tag
válasz
Steve198310 #49861 üzenetére
Az a baj,hogy már nem látok semmit a képből. Vagy szürke vagy annyira zajos hogy semmit se látok. Nincs semmi tuning programom.
-
etanbusz
csendes tag
Hali. Van egy kis problémám és nem tudom hogy a vga vagy mi lehet a baj. Msi r9 270x hawk videókártyám van. 1 hónapja csíkos volt a kép egy idő után meg csak szürke kép jött be. Visszaküldtem gariba és ki is cserélték. Beraktam a gépbe, az újat drivert felraktam, úgy látszott rendesen működik. De amikor elindítottam a cs:go t vagy videót néztem pár perc után szürke képet kaptam. Most már elindítani se tudom a gépet mert csak rezgő vonalakat meg ilyesmit látok. Ez valami szériahiba lehet, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy megint rosszat kapok vagy lehet, hogy más a baj? Az integrált vga-val minden jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest