- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Rendszerint tanyázik itt valami erre alkalmas gf kártya. Most is van egy 8600GT a háznál, és el is gondolkodtam a dolgon. Tudom ennél erősebb kártya lenne ideális, de a procis számolásnál elviekben ez is érezhetően jobb lenne.
Ezt az oldalt kezdtem tanulmányozni délelőtt, lehet majd neki is ugrok a témának.
-
CirrMee
addikt
1.: régen nem volt ekkora termékskála generációnként, és nem volt ekkora különbség az adott generáció legkissebb és legnagyobb tagja között
2.: leírod hogy sz*rul megírt játék, de háborogsz, hogy rosszul fut.Szerintem rosszul ítéled meg a dolgokat...
Amúgy a GPU tervezője sem azért áll neki újat tervezni, hogy a minél sz*rabbul megírt programokat fogja vele egycsapásra jól futtatni. Talán a program írójának lenne a dolga az, hogy kihozza a legtöbbet az egészből.Mellesleg nekem bőven elég a sima 270 -es kártya is, fhd felbontáshoz.
-
joysefke
veterán
Van egy csomó:
http://www.tomshardware.de/amd-radeon-r9-270x-roundup-test,testberichte-241406-5.html
http://us.hardware.info/reviews/5003/9/five-amd-radeon-r9-270x-tested-asus-msi-sapphire-and-xfx-conclusion
A baj az, hogy a zajmérés elég megbízhatatlan
A zaj maga is elég szubjektív.
Tesztek alapján nekem eddig az MSI Gaming/Hawk illetve Asus aztán a Vapor-X jön a legjobban be.
-
RetepNyaraB
veterán
Garancia fontos szempont (bar nekem meg sose ment semmi tönkre, kopogjuk le).
A hütes is, ebben a zafir ketventis az egyik legjobb.
Tuning szempontbol fontos, hogy allithato-e a feszültseg. MSI, Giga ebben gyakran szopoag...
Gyari OC nevetseges kamu, lehuzas, pasrasztvakkantas, ilyenek.Az Elpida asszem tönkrement tavaly hal' Istennek, de sajna rengeteg memoria modul van a gyartoknal es szinte mindenbe ezt teszik (a Hynix egyertelmüen sokkal jobb).
Konkret modellekre kerdezz a forumban, akinek van majd referal.
Katt valamelyik@ a ram tuning sokkal jobban füti a vrm-et - en nem ertek hozza, hogy miert, de latom a gpuZ-ben. Akar tiz fok különbseget is okoz (nalam). Tehat azonos gpu mellett a valtozo ram sebessegre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest