- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Lacuss20 #53764 üzenetére
Kérdés, hogy driverből feljavítottad-e a minőségi beállításokat, illetve belemásztál-e az inibe hasonló célzattal. Ilyen szempontból persze Oblivion a "nyerő", annak a lehetőségei durván ütnek mindent. Ha belegondolok, hogy 9 éves játék, és ha mindent kihozok belőle, a mai felső-középkategóriás VGA-kon kezd el játszható sebességgel futni...
-
-
Steve198310
őstag
válasz
Lacuss20 #52979 üzenetére
Mentsd le a biosat GPU z vel. Boltban vetted vagy itt apron? Voltak ilyen gondok. Ezt hívják úgy, hogy a "Steve fele hiba ". Nálam az első 270x ennél jött elő. Először driverre gyanakodtam de nem az volt. Kicsit még játszadoztam vele. Először akkor jött elő mikor fel húztam 1130mhz re. Aztán csak akkor szűnt meg ha újra indítottam. Majd akkor emeltem a feszen és úgy állítottam be az óra jelet. Akkor nem volt gond. Ha a biost át írtam a feszt lejjebb vettem menten jöttek a villámok.
Katt777: ezt ki hozom a 280x ből is. Csak nyugodj meg ha jól emlékszem ilyen a HD szériában nem esett meg. Tehát ez inkább az 1100 körül járatás eredménye alacsony feszen vagy emelt órajel a gyári feszen.
És mielőtt abba a tévhitbe esnéknk,hogy egy HD 7870 ugyan az mint egy R9 270. Lehet a GPU ugyan az de a körülötte lévő cuccok már más módban mennek. Itt gondolok a 270 kisebb fogyasztására a HD 7870 el szemben majd azt, hogy a 270x annyit hoz mint a HD 7870xt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest