Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Pedig ezt legalább részben én is alá tudom támasztani a saját kártyámmal. Sima 270 (nem X), a hűtő kialakítása logikátlan, ezért nem annyira hatékony, mint elvben lenne (nem ez a baj, ez csak egy észrevétel). A ventik hangosak rajta, ráadásul 74-75 fokig felengedik a kártyát, de még ez sem akkora tragédia, az igazi baj az, hogy közben zörög. Olyan mintha egy felszállni készülő AN-72-esben ülnél. Hallom hogy már süvít a hajtómű, mellette egy olyan zörgés is van, mintha Iván bent felejtette volna a csavarkulcsot a turbina lapátok között.
Ugyan mostanra kezd "bejáratódni", de ez akkor sem normális szerintem. Ha lenne türelmem, gariztatnám, de mivel úgyis csak 1-2 hétig marad rajta a gyári megoldás -utána rábízom a kérdést Heidire- így nem foglalkoztat komolyabban, bár azért elég bosszantó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Whisky topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan mostanra kezd "bejáratódni", de ez akkor sem normális szerintem. Ha lenne türelmem, gariztatnám, de mivel úgyis csak 1-2 hétig marad rajta a gyári megoldás -utána rábízom a kérdést Heidire- így nem foglalkoztat komolyabban, bár azért elég bosszantó dolog.