- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
marquuard #45030 üzenetére
Pedig ezt legalább részben én is alá tudom támasztani a saját kártyámmal. Sima 270 (nem X), a hűtő kialakítása logikátlan, ezért nem annyira hatékony, mint elvben lenne (nem ez a baj, ez csak egy észrevétel). A ventik hangosak rajta, ráadásul 74-75 fokig felengedik a kártyát, de még ez sem akkora tragédia, az igazi baj az, hogy közben zörög. Olyan mintha egy felszállni készülő AN-72-esben ülnél. Hallom hogy már süvít a hajtómű, mellette egy olyan zörgés is van, mintha Iván bent felejtette volna a csavarkulcsot a turbina lapátok között.
Ugyan mostanra kezd "bejáratódni", de ez akkor sem normális szerintem. Ha lenne türelmem, gariztatnám, de mivel úgyis csak 1-2 hétig marad rajta a gyári megoldás -utána rábízom a kérdést Heidire- így nem foglalkoztat komolyabban, bár azért elég bosszantó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest