- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Értem, no erre nem is gondoltam, valóban ez lehet a megoldás kulcsa, ki fogom próbálni, olyan játékkal is pl. cod2 ahol szép nagy lesz biztosan az fps szám. Meg ránézek ezzel a passmark-al is. Majd feljebb tekerik a hangerőt, hogy elnyomja ezt a szép cicergést.
Mellesleg az ember elvárná egy ilyen szintű kártyától, hogy csendben dolgozzon. -
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Nemrég helyeztem üzembe egy MSI R9 270X Gaming kártyát, és semmi probléma nincs vele, kivéve egy elég furcsa jelenséget, a Cities XL 2012 alatt, ahogy belép a játékba, pontosan a játék videója indul el, majd egy töltő képernyő és majd a menü, e három felületen eltérő frekvencián, magas frekvencián nagyon intenzíven cicereg. Olyan magas a frekvencia, hogy az irányát képtelenség megállapítani füllel de a kártya adja ki mivel kipróbáltam az enyémmel is (MSI 6870 HAWK), és akkor síri csend van.
Semmilyen másik játék alatt, vagy tesztprogram alatt nem csinálja, semmilyen mértékben. Sőt, ha belépünk a játékba (cities xl), akkor megszűnik abban a pillanatban ahogy rányomok a play gombra.
Esetleg valaki ki tudná próbálni, hogy ez a játék nála is hasonló jelenséget produkál-e egy ilyen kártyával? Jó lenne tudni egyedi esetről vagy általános problémáról van-e szó.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest