Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok77
tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Hali már írták de leírom én is. Nekem péntek este óta van meg a kari. 50% ig semmi hangja azután 1 kis zaj már hallható de ez is egyéntől függ ki hogy reagál rá. A régi Asus HD6970 (ref) től még mindig sokkal halkabb

A venti fordulatot ne nézd mert még össze vissza volt nekem kuszálva minden

-
kovsol
titán
válasz
soultrapp
üzenetére
Maxos tuninggal 60-65 fok környékére megy fel 45% venti fordulat mellett. Nálam itt még nem hangos és a gépemből se hallatszik ki a hangja. Mondjuk mérni nem tudom és összehasonlítani se másik kártyákkal, de az biztos, hogy a régebbi vtx3d 6850 x-edition kártyámnál azonos fordulaton halkabb.
Amivel még teljesen stabil az enyém 1235/1465. 1150/1450@1,15V ami pl egy tökéletesen jó 24/7 beállítás nálam, de a tuning nem garancia. Alapfesze 1,138V Ezzel még 1100 -t viszi.Amúgy az a 74 fok az teljesen normális a mostani kártyádnak. Egyszerűen nem értem ezt a hőfok hajhászást, mikor a régi hd3870 kártyáim lazán 90+ fokot nyaldosták, alapjáraton volt 45 és évekig üzemeltek hibamentesen... VGA kártyát nem kell félteni a megsüléstől. Én kipróbáltam, hogy 30 fokra fixáltam a ventilátort akkor se ment 70-72 fok fölé játékban, és hangja nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest