- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Akkor ezen 7870-el nyugodtan lehet használni?mr bauer : Hosszadalmas lenne leírnom a mizériát.De a lényeg,hogy volt egy HDD gariztatásom aminek időpontja karácsonyra esett.A bolt közölte telefonos érdeklődésemre,hogy már csak jövő évre várjam vissza a winyót ha most beviszem.Egy jogász csajt megkérdeztem melóhelyen,hogy ez jogos-e.Írt nekem egy papírt,hogy bla-bla adja a bolt írásban,hogy miért nem tudja vállalni a 14 napos javítási határidőt és,hogy közöljem ezzel a papírkával megyek a megfelelő helyre /nfh/.
Bementem,vittem magammal a winyót /csináltam egy hd sentinelt 500x hibás sector adattal ellátott nyomtatványt még otthon.
Bevitte a csajszi a winyót meg a 2 papirost és kaptam az 1Tb-os helyett +3ért egy 1.5Tb-osat ott helyben,hibafeltárás nélkül.
Érdekes nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 11
- Brave
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest