- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
belinho #53509 üzenetére
"Mi lenne ha megértenéd már, hogy nem lesz gyorsabb a 4GB-os verzió, viszont sok esetben profitál a plusz VRAM-ból, még ha felesleges is rá ennyi."
Megértettem teljesen, maximum nem jól fejeztem ki magam. Engem sem a 4 ezer forint különbség zavar hidd el, főleg, hogy nem az én gondom. Engem az zavar, hogy egy pár szélsőséges esetre alapozva gyakorlatilag tényként kezeled, hogy szinte fasz az AMD, hogy gyárilag nem 4 GB memóriát tesz a kártyára. Igen aláírom, hogy van olyan eset, amikor tud belőle profitálni a kártya, de tudod más számára vannak olyan tényleges grafikát javító beállítások, amiket sajnos a GPU limit miatt nem is tudsz használni érdemben. Nagyon sokat játszottam az általad felsorolt játékokkal a 270X-en és engem sokkal jobban idegesített a számomra alacsony FPS szám, mint az, hogy perverzségből megtudom e tömni a kártyám memóriáját textúrákkal. 45-60 FPS kell a sima élvezhető játékélményhez. Ha valaki beáldozza ezt, annak szíve joga, de engem sokkal jobban idegesít egy nagyobb FPS drop a GPU limit miatt, mintsem, hogy még 100 mega textúrát bele tudok tenni a memóriába ilyen meg olyan beállítással, ami egyébként összességében megpecsételi a játékélményt.
Remélem értetted, amit leírtam! Ha elvonatkoztatsz a szélsőséges álláspontodtól, akkor pontosan az a valós felállás 95%-ban amit én írtam. Kivételek meg mindig vannak, de ne az legyen az általános könyörgöm. Váltottam gtx 970-re, na ez a kártya tényleg tud profitálni a 4GB-ból. Ez tény
Pacsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GTX 1660 Super - Aqua 2025.11.06
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest