- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeti88
csendes tag
válasz
Steve198310 #49407 üzenetére
Steve: Max annyi ötletem van, hogy a terhelés mértéke játszhat közre, de sajnos nem látok bele... Vagy valami javító mechanizmus miatt térhet vissza, ez csak találgatás. Kipróbálom a Trixx-et...
Mit lehet tudni a Vaporok-ról? Mármint arra gondolok itt, hogy abból mennyi hibás fordul elő?CirrMee: Ja azt nem írtam, hogy a tuning program a másik konfigban nem okozhat ilyet, mert ott fel sincs telepítve...
Eddig csak 14 ezer alatti kártyám volt (2600 XT) és azoknál driver fel és ment. Még régen a laptop videókártyámmal volt gond a 8400M-et nem ismerte fel csak az MSI-s driver hónapokig.
Nem akarok senkit elszomorítani, de mikor a hibákra kerestem a megoldást, akkor pl. az AMD fórumán láttam 280-as és 290-es topikot is flickeringgel, ha jól gondolom ez a villodzás/ugrálás. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- BestBuy ruhás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest