- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
nomad138 #47560 üzenetére
Hát kérdés az ,hogy milyen alaplapod, és procid van, vissza olvastam a hozzászólásaid, de a memórián kívül nem találtam semmi adatodat..
Ezt bejelentkezés után az adatlapodon / adataim módosítása / cuccok rovatba tudod beírni, így könnyebb utána nézni , milyen géped is van..
Nekem gigabyte alaplapom volt, amiben az A10 5800k procimat nem tudtam az istenért sem 4 giga fölé húzni,bármit csináltam vele..Mint kiderült hibás volt az alaplap, ezek után egy asrock A88x extreme 6 lapban ugyanazt a procit simán 4.4 -4.6 gigáig tudtam húzni..Ergó lehet, hogy a lapod a ludas a tuningban..
Más kérdés, hogy ha 270-el jó volt, akkor 270x-hez is elégnek kell lennie... Ott inkább vga gond lesz szerintem..
szerk: látom extreme 3 lapod van, nekem is volt ilyen , fx6100-al, és 4.2-n simán ment benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest