- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát a procit manuálisan a biosból. Pofon egyszerű. Adsz neki egy kis plusz feszt cpu offset voltage menü alatt. Aztán a szorzót feljebb állítod. És kész.
Ha elég feszt adtál akkor nem fagy ki. No meg figyelni kell a hőmérsékletet, de max 70 fokig simán mehet.
A vga-t meg gondolom MSI afterburner nevű programból húzhatod. Vagy ha ez nem jó, akkor Catalyst control centerben van overdrive menü. Ott is pofon egyszerűen csúszkával feljebb tolod és kész.
Én még nem próbáltam ki hol a vége... múltkor poénból feltoltam kicsit 1150-re de semmi több. A proci előbb fogy el mint a vga sajnos. De nem gond, így sem panaszkodom.@Zsohi:
Mondjuk a te procid ~ 2x-ese az enyémnek teljesítményben minimum.
Így gondolom ha te feltolod a procit az nagyobb gyorsulást jelent, mintha én az enyémet.
De aztán kitudja, szemre se volt olyan változás ami feltűnt volna. Mondjuk lehet tényleg nem a legszarabbul optimalizált játéknál kéne próbálkozni.
De igazából nem gond, mert gta4-en kívül eddig minden röccenésmentesen futott végig full maxban 1080p-ben és pár napja már driverből is rátolok mindent ami van. Aniso max, tesszelációt picit aa-t stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- GIGABYTE RTX 3070 Aorus Master 8GB
- Gigabyte GTX 1660 Super - Aqua 2025.11.06
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest