- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Én azt írtam, hogy a "legolcsóbb márka", nem pedig hogy a legolcsóbb típus.
Márpedig a legolcsóbb 270x-et a Sapphire gyártja. Ha pedig ebből a márkából kell, akkor a Vapor-X-et ajánlottam."De én javaslom vedd meg és ha gond van vele megy vissza gariba. Max kérsz helyette másikat mint én tettem. "
Na ne szopassál!
Tudod ki akar gariztatni! Szvsz párezer forintot megér, hogy az embernek kisebb eséllyel kelljen garanciával foglalkoznia. Szvsz ilyet ne ajánlj senkinek se hogy max gariztatja.. A lehető legbiztosabb pontot kell ajánlani, nem pedig azt, hogy max szívsz pár napot a garanciáztatással... Ami esettől függően lehet akár 3 hét is!@Djuree:
Most csak a PCX-et néztem, ott 50k az MSI gaming 270. 53k viszont a 270x Asus Top. Szal nincs nagy különbség köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Márpedig a legolcsóbb 270x-et a Sapphire gyártja. Ha pedig ebből a márkából kell, akkor a Vapor-X-et ajánlottam.
Tudod ki akar gariztatni! Szvsz párezer forintot megér, hogy az embernek kisebb eséllyel kelljen garanciával foglalkoznia. Szvsz ilyet ne ajánlj senkinek se hogy max gariztatja.. A lehető legbiztosabb pontot kell ajánlani, nem pedig azt, hogy max szívsz pár napot a garanciáztatással... Ami esettől függően lehet akár 3 hét is!