Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
Már írtam: Bontott volt, és én mániákusan csak bontatlan és sértetlen csomagolású termékeket szoktam venni.
A boltban viszont előre kellett fizetni, és mivel jön itt a szabad 3 nap gondoltam akkor elhozom és legalább kipróbálom milyen hangos és jó egy ilyen Sapphire mert nagyon ellentmondóak a hírek ezekről. mivel úgyis bontott volt így nem tartottam gusztustalannak hogy kipróbálom és visszaviszem. Ezt már a boltban is mondtam azonnal, és helyeseltek hogy nem akkor akarom stornóztatni mert éppen be akartak más zárni valami forgatás miatt.
Tetszeni tetszik, ilyet fogok venni valószínűleg mert nagyon halk
Hirdetés: elnézést, nem hirdetésnek szántam, mert nem eladni akarom, csak inkább a fórum olvasóknak akartam segíteni azzal hogy olcsóbban van új darab. De akkor stornózzuk innen ha lehet, kérem törölni ha muszáj. Sajnos a szerkesztési időből kifutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest