- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Így néz ki az újratervezett S Pen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
Ebben meg pont igazat kell adnom márpedig abban (én is pont írni akartam) ha lejjebb veszi a felbontást épp akkor menne feljebb az fps, mert a VGA jobban fogja bírni viszont a CPU már nem.
Bár az elöbb se nem azért nem adtam igazat, mert helyenként nem jó amit írsz vagy egészében. Hanem ő az i3 7850 vagy 7790,7770-en vontakozásában írta. Nem is írt mutit. Ha meg singlet játszik a 60-70 fps-t hiába bírná az i5 ha a 7850 meg nem. (plánbe nem a 7770 meg a 7790) Ha meg bírja, akkor meg feljebb lehet tenni a részletességet.
Szerintem single-ben jobb a Full Max 40 fps mint a medium 60 fps Szerintem legtöbben így játszanak inkább. -
kisza25
félisten
én sokszor az i5-öt is kevésnek érzem bf3 alatt egy 7790 mellett ami 100%-megy, mert proci megy 85-90%-on, de a multiban nem folyamatos a terhelés, hanem nagyon helyzetfüggő, már azt észreveszem mikor a böngészőt bezárom a háttérben, hogy simábban megy a játék
Kaci84: i5 magonként is sokkal erősebb, mint a 750k, tehát, ha csak 1 vagy 2 mag lenne terhelve akkor is jobban futna rajta
viszont, ha valaki csak olyan játékokkal játszik ami 1-2 magot használ oda tökéletes az i3, de még a pentium g2030 is(ua mint i3 HT nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple MacBook
- iPhone topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest