Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
Kétlem. Én is főleg akkor hallottam, mikor épp alig volt hang a játékban, vagy épp töltött (de akkor nagyon idegesítő volt a süvítés). Ha meg hangfallal játszottam, úgy meg aztán pláne kész voltam tőle. Alapfeszen amúgy nem volt gond vele, de amint 1,2V fölé vittem, előszeretettel elkezdett zenélni, mikor visszavettem a ventit, akkor meg nagyon 70 fok fölé szaladt, azt meg nem szeretem. Mikor megjött a melegebb idő, akkor kezdett el hangoskodni, addig én is megvoltam elégedve a hangjával. Amúgy megnézném nyáron, fesz emeléssel a 65 fokos GPU-t. Max ha van klímád, akkor hiszem el, bár még úgy is meredek. CF-ben volt nálam Sapphire+MSI, tehát együtt is megtapasztaltam a 2 kártya hűtését. A Sapphire hűtője akár hiszed, akár nem jóval halkabb azonos fordulaton (RPM, nem százalék) és hűvösebben is tartja a kártyát. Az tény viszont, hogy az MSI sokkal jobb minőségű.
A TF3 hűtőt amúgy sokkal jobban megcsinálták GTX 660-ra (nagyobb ventik, hőcsövek), na ott már az Asus-t is majdnem utoléri hatékonyságban és halkságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Napelem
- Óra topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő