Hirdetés
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Akkor ez úgy látom más jellegű BS hiba, mint a klasszikus monitor standby-Zero Core és többé nem kapcsol vissza a monitor hiba.
Közben nálam megoldódott egy driver újrainstallal.
Pontosabban a 13.6 beta2 szarozott. Felraktam a 13.8 beta-t, azzal visszajött standby-ból, de onnantól kezdve folyamatosan ugrált 2D/3D órajel között a kártya. Aztán visszatettem a 13.6 beta2-őt és újra minden jó lett. Van Zero Core, standby után visszajön a kép és marad 2D-ben az órajel, csak akkor vált fel 3D-re, ha kell.Anno 7770-en és 12.8-as Catalyst előtt volt ezzel rengeteg szívásom. Ott is 3-4 driver kellett hozzá mire rendesen ment, de úgy látszik ettől nem tudnak megszabadulni.

(Ott is hasonló tünetek voltak: összevissza váltogatott órajelek, vissza nem kapcsoló monitor...) -
miko_
tag
Igen valóban igazad van nincs rá direkt BS teszt progi. Megkérdeztem a gyereket unique heaven 2013-al szokta tesztelni a szervizbe. Kipróbáltam a haver kártyájával 10 perc alatt elő is jött a hiba, 2x egymás után is. Amúgy érdekes hogy előtte 4 napig semmi baja nem volt pedig ment rendesen. De így már tudok hivatkozni erre hogy csinálja a teszt program alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest