- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
katt777 #33669 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul néztél, mert maga a Valve is bejelentette, hogy OpenGL -el jobban futnak a játékaik mint Direct3D-vel mikor épp portolták a játékaikat a Steam linux-os release-je miatt. Itt van ebben a cikkben is elmagyarázva, hogy az OpenGL pipeline nemes egyszerűséggel gyorsabb és okosabb mint a DirectX -é, és már lassan csak marketingből és megszokásból van tolva ennyire a DirectX. (Persze, van ami könnyebben megoldható D3D-vel, de a könnyedség és a teljesítmény két külön téma.) Egyébként tudom, hogy ezt nem igazán a jó topikban emlegetem, de az emberek 60+% -a zöldeknél nyomja (2012-es statisztika), és amíg ez így van a játékfejlesztők sem fogják olyan feature-ökkel megtömni a játékaikat amikhez DX11.2 szükséges, vagy ha mégis akkor biztosan opcionális lesz a dolog, tehát vissza lehet váltani sima DX11-re.
(Egyébként ne érts félre, nincs rajtam zöld szemellenző, jó ideig piros voltam és szerettem is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6700 XT OC 12GB
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- RTX 4060TI (Garanciás)
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Garmin fenix 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest