- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor #32793 üzenetére
Én már csak röhögök rajtad komolyan.
Látszik hogy még iskolás vagy.
A turbinától igen messze van hangilag nálad már divat lett a gagyibájtozás.
(#32794) PandaMonium: Én meg ASUS-al szívok folyamatosan úgy hogy én meg asust nem vennék többet mindegy milyen eszközről van szó. 2 notebookom volt asus. Az egyik gyenge volt anyagminőségét tekintve /zsanérok a másik meg túlmelegedett és lekapcsolt ráadásul úgy kaptam vissza garból hogy egy chips darab volt szorulva a kijelző panel meg a keret közé a billentyűzet szét lett barmolva és a "javított" gt 555 egyszerűen nem adott képet. Most meg van egy hibrid tv tuner asus a gyári szoftverétől win7 alatt folyamat dobálja a kékhalálokat a gép xp alatt nincs hang win 8 alatt jó de csak akkor ha semmilyen drivert nem teszek fel!
-
PandaMonium
őstag
válasz
lowzor #32793 üzenetére
Ezt a gagyibájtozást be lehetne már lassan fejezni...
Családban van Gigabyte HD7850, nem vészes a hangja, bár egy utólagos szoftveres szabályozás sokat tud lendíteni rajta. Ettől függetlenül tény és való, hogy az ASUS azért minőségibb alkatrészekből van összerakva, általánosságban mondható, hogy jó a tuning potenciáljuk is és halkak, hűvösek. Ha nem bánod a felárat amit ezekért a pluszokért elkérnek akkor mindenképp ASUS szerintem, de ha olcsón keresel kártyát akkor a Gigával se lősz nagyon mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest