- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#77081088 #22829 üzenetére
Hahaha... Nehogymár üresben hasonlítsuk össze a hűtőket, úgy persze, halk, hűvös. Csak amikor komolyabb terhelést kap a VGA, akkor lesz a vacak gyári vezérléssel marha hangos. Tehát elkezdtem játszani, és nem volt éppen halk. Mondom, no tuning, gyárilag mindenáron 60 fok alatt akarta tartani, és nem volt ritka a 2200-2400-as fordulatszám, ami nekem már sok volt.
Meg azért az árér, amit fizettem érte, egy tuning mellett is viszonylag halk hűtő lett volna az elvárásom, de mivel alapon is nehézkesen boldogult, így ezt inkább nem erőltettem. Egyébként igazából a ventivel szúrták el, nem képes halkan normális légáramlatot csinálni, cserébe amikor megjön a hangja, egy idegesítő amolyan sípoló magas hangszíne van, ami nagyon nem jött be. Maga a hűtőborda meg a kártya kialakítása amúgy példás. Szóval az egyik legdrágább 7870-től ennél többet vártam volna, minthogy a ventin bukjon az egész.
Utána a Sapphire XT kész megváltás volt, szuper vezérlés gyárilag, és ha jobban kellett a venti se lett idegtépő visító hangja, sokkal inkább a szél morajlása hallatszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Synology NAS
- Ford topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest