Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
ezek a kártyák általában röhögve viszik az 1000 gpu-s órajelet és ahhoz még tuningmatyinak sem kell lenni,csak ccc ben 1-2 húzás és már kész is.
Nekem sapphire 7850 oc van és alapra a kártya a 6950-70 között helyezkedik el ,de inkább közelebb az alap 6970-hez,az már más kérdés,hogy mennyit kell ráfordítani,mert én 6950-et cseréltem ref hűtésestés csak pár k--ba került a csere tehár nekem megérte,hogy végre csönd van és nem melegszik mint a barom,ezt csak te tudod eldönteni meg éri e neked,mert ha belegondolok és vagy 20k pluszt kellett volna rádobni,akkor azért meggondoltam volna.
Néztem itt 3d mark vantage meg ilyen teszteket stock 5870-ről, ott olyan 15-20% meg van a két kártya között,de hát ezek csak tesztek,valszeg játékban teljesen más lenne a helyzet.
De esetleg mondjál vmit amivel szoktál játszani és megnézem neked ,hogy viszi és akkor el tudod dönteni,hogy szeretnéd e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi