- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #18003 üzenetére
Már megnéztem mert rájöttem ez lesz az első kérdés
34-40 lett, átlag olyan 35-36.Nekem az alap a kártyának 1050/1200, d enem hiszem hogy az az 50MHz nagyon sokat számít.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
belinho #18000 üzenetére
Kiváncsi lettem, ezért lefutottam ugyanezt a távot alap 7870-el, ugyanígy ultra+4x msaa-val, és egy jó 10%-al több az fps úgy hogy közben felvettem a futkározást.
Ha jól figyeltem a GTX660 24 és 32fps között volt, nekem 31-37 (ja és én nem videókamerával vettem fel, hanem a gépen.)
7870 rulez. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #17870 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
papírzacsi #17826 üzenetére
Tömören egy lebutított 7950
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Cruiserke #17687 üzenetére
Fx-6100-ra szerintem nem erne meg a valtas. Minimum 6300 de, de amire tuti megeri az a 8320, de arra is csak nagyobb vga-nal lenne erdemes, a 7850-el a mostani prociddal is ellehetsz.
Kroni1
Igen kicsit feljebb huzva kozelebb kerul a phenom a 8320-hoz, de az fx-ben nagyobb a tuningpotencial is.
A vishera procik mar kerdes nelkul jobbak mint a phenomok. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #17303 üzenetére
Normális, nézd meg 2-6-ig az extend desktop opciót dobja fel. a különböző kimenetek miatt van ennyi.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kovsol #16907 üzenetére
Én úgy nézem kb hasonló a téma mint a 7850/70 esetében. Ez 1200-on hozza azt (vagy picinnyel többet) amit a 7870-ek 1300körül vagyis nagyon a végükön.
1200/1450
Average FPS: 39.8
Minimum FPS: 19.2
Maximum FPS: 256.81300/1450
Average FPS: 41.6
Minimum FPS: 20.1
Maximum FPS: 296.3 -
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #16719 üzenetére
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: OFF
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: OFF
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFNa lemaradtam
-
Malibutomi
nagyúr
Most kérdezek, nooffense senkinek, véleményekre vagyok kiváncsi.
Ti nem érzitek, hogy vga meg cpu fronton is csak hypeot hajtja a többség?
Őszintén a legtöbbször 5 meg 10 fps különbségekre megy a rongyrázás, és sarkallja ujabb drága cuccok megvételére az embereket.
Elég szomorú ez. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #16543 üzenetére
Ja le is húzhatnák a rolót 1 hét múlva.
Amíg az intelnek van pár milliárdja hogy megvesztegesse az összes gyártót, aztán kifizesse az egy milliárd euros büntetést, amit kapot érte, addig nem nagyon lesz itt kiegyenlített verseny. -
Malibutomi
nagyúr
Nekem így:
Average FPS: 41.6
Minimum FPS: 20.1
Maximum FPS: 296.31300-on
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #16122 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #15630 üzenetére
Mi a baj vele? Kisebb videot csinal kevesebb eroforrasigennyel mint a fraps.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #15625 üzenetére
Msi AB
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
soultrapp #15615 üzenetére
Valaki nemrég linkelte, hogy már csak valami 7000Ft különbség volt a 2GB-os 7850 és 7870 között.
De még jobbat mondok az új Tahiti magos 7870 állítólag még olcsóbb lesz. Azt megvárnám a helyedben.De még 7850-ra is megéri a váltás, tuninggal jóval erősebb lesz, hűvösebb, kevesebbet fogyaszt.
-
Malibutomi
nagyúr
Ha 7870 arban lesz, akkor eleg jo vetel.
-
Malibutomi
nagyúr
6870-7870 viszonylatban a tapasztalat, 35-40% volt a különbség, mikor kijött, most az új driverrel kis hiján kétszer gyorsabb a 7870 mint az előd.
3DMark11 graphics score alapon: 6870 - 4162, 7870 alap régi driver - 6343, 7870 alap 12.11 driver - 7402Tuningot nem is mondom, ami 7850 nél 30-40%, 7870-nél 20% körüli. 1200-as gpu-val 8400 körüli a graphics score.
-
Malibutomi
nagyúr
düm düm düdüm...
6fps...azonos órajelen 5fps(#15305) szasanyi
Nem 7950-ed volt? Mi lett vele? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
trance89 #15136 üzenetére
Az msi nem rossz, a twin frozr amit erdemes nezni, es 2gb-ost vegyel ha mar koltesz.
A tobbi markarol majd akinek az van nyilatkozik.
(En sapphiret most 1-2 honapig nem vennek, sztem elokerult most egy hibas sorozat,de ezt csak sugom, nem akarom hogy leharapjak a fejem)
-
-
Malibutomi
nagyúr
A fenti par hozzaszolasra:
Az van, hogy az erintett kartyaknal sem biztos hogy elojon. Ne ugy kepzeljetek hogy lerobban a kondi rola, vagy teljesen szar. Csak annyi hogy tul zajos a jel az erintett teruleten. Par dolog szerencsetlen egyuttallasa kell sztem a BS-hez.
-
Malibutomi
nagyúr
Boldog újévet mindenkinek!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15036 üzenetére
A tied azert nem mervado, mert durvan belakott windowson csrrelgetted a cuccokat. A regi win-el nekem is volt fagyas a beta driverrel, friss ota nincs gond.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Remus389 #14933 üzenetére
Szerkesztek, mert most látom, te félreértettél, ugyhogy elnézést. Nem vagy F1 rajongó.
A mclaren mercedes csapat nem mercedes semennyire sem. Mclaren a csapat a mercedes csak azért van a nevében mert ő adják a motort.
Itt a merci az 1 db alkatrész beszállítója, és a mclaren az összeszerelő. Te forditva értetted.Nem kell ezt bonyolítani. Az AMD leadta a terveket, a gyártók nem tartották magukat hozzá. Ez nem az AMD sara, hanem a gyártóké.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Remus389 #14929 üzenetére
Tehát a motorgyártó hibája ha kiesik a kerék?
Bocs nincs több kérdésem.A merci kamionos hasonlatod ako rlenne érvényes ide, ha azt irnád, hogy a ZF megmondja a mercinek hogy 5 csavarral kell felrakni a váltót a merci meg 2 csavarral teszi fel.
Ki a hibás a merci vagy a ZF? A merci. -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #14921 üzenetére
Az lehet, de mindenki mást mond, aki másik szállítmányból kap meg lehet pont az ellenkezőjét mondaná amit te.
Viszont itt a topicban csak az elmúlt két hétben volt 5 vagy 6 hibás sapphire, amik gondolom egy eresztésből jöttek. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
#77081088 #14912 üzenetére
De nem értem mit akarsz az AMD-től? Megtervezték, leadták a specifikációt a gyártóknak, azok meg nem követték az előírást. Ez miért az AMD hibája?
Ha te tervezel egy vaskarikát, odaadod a terveket a karikagyártónak és ő fából csinálja meg, az a te hibád lenne? Visszaadnád a törött karikákért a pénzt, vagy mondanád a karikagyártónak hogy a te sarad ecsém?Ha netán a gyártókat okolod, és félreértelek akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#77081088 #14905 üzenetére
Csakhogy nincs olyan hogy "kedves AMD gyártó", vagy te már találkoztál AMD márkájú kártyával?
Észlelték a hibát még gyártás előtt, szóltak is a gyártóknak, de azok nem foglalkoztak vele (máramelyik).
Egyébként a gyártók cserélik a kártyákat, mert tudnak a hibáról, csak épp mi abszurdisztánban élünk, fényévekre a civilizát világtól, ahol a gyártónak visszaküldöd a kártyát, és kapsz másikat, általában huzavona nélkül.
Ez a kisker továbbküld a nagykernek, aki 3 hétig ül rajta, aztán visszaadja, hogy jó csak itt fordul elő....Egyébként az is benne van a cikkben hogy az AMD is vért p**ált már, hogy valahgy reprodukálja a hibát, mert ugye nem minden kártya és nem minden helyzetben csinálja, és mikor látták mi a gond, csak néztek, hogy ezt már hónapkkkal ezelőtt tudták, és a gyártók meg szépen elsumákolták. Gondolom ha már berendelték az alkatrészeket inkább felhasználták "jóleszaz" felkiáltással.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14903 üzenetére
A sapphire eléggé elásta most magát amúgy ezzel. A 6xxx kártyáknál a gigabytenak sikerült ilyen kretén gyártási sorozathibákat összehoznia, most a sapphire rontja a saját hírét.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14896 üzenetére
Ne úgy képzeld el,hogy véletlen 1000 rossz kondi került a kártyáka ide-oda. Linkeltem már párszor ezt ide: [link]
"After tearing their hair looking for a specific link between certain hardware combinations, the AMD engineers ended up working out what the problem was a few days ago. It was a problem to which they had already found a solution… six months ago on launch of the Radeon HD 7870!
During pre-production of the Radeon HD 7870 and probably on the first lots, AMD noted a little reliability issue on some cards, less than 1% of them according to the company. The GPU electrical signal could at times, depending on the environment, be rather noisy on these samples, resulting in a crash.
The problem was linked to some small ceramic capacitors from certain manufacturers, the quality on some samples of which was probably insufficient. AMD thus informed all manufacturers and specified which lots of components were leading to the problem. The problem was thus stopped in time. At least that’s what AMD thought. The company was therefore somewhat surprised to find that the issue was appearing on the recent store sample that we sent them. "
Az AMD tudott a hibáról, hogy bizonyos kondikkal zajos lehet a kártyán a jel, emiatt crashel, szólt is a gyártóknak, csak épp páran elfelejtették követni a specifikációkat. Mostmár szerintem az összes gyártó leállt a hibás alkatrészek használatával, de forgalomban még akadhat bőven, lásd a decemberi sapphire 7850 termést.
Szerencsére engem elkerült a BS. MSI rulez
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14873 üzenetére
Á dehogy.
Tök hihető teszt
Látható is, hogy az E8400 jobban kihajt egy 7970-et mint az I7 3770KViccet félretéve, szerintem egy C2D és egy 7850 elviszi a FC3-at high beállításokkal simán. Sőt a mai programok nagy részében nem kell szégyenkeznie, kicsit lemarad a 4 magosok mögött, de simán használható.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
rayoliviero #14714 üzenetére
Ha szamit a meret akkor vedd az msi-t. Kb egy sxinten van az asussal. Nekem a 7870 nagyon jo, a 7850-rolnem kovsol tud meselni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14587 üzenetére
Most újabban a 7850 sapphire-ok tünnek fel itt a fórumban ezzel a hibával.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #14541 üzenetére
Mondjuk ha ranyitja az ablakot telen az nem epp realis.
Olyat nem mutatott, hogy nyitott haz, zart ablak, es nem alulfeszelve. -
Malibutomi
nagyúr
Kicsit tullihegtetek ezt a hofok temat szerintem.
darky@
De azert tegyuk tisztaba a dolgot az egesz onnan indult, hogy hitman alatt azt irtad max 48 fokos a kartyad, az mar kiderult, hogy ezt csak rendesen alulfeszelve tudod elerni, de ugymeg barkinek megy. Szoval nem rossz a hutesed, de kicsit tuloztal mikor a hofokokat mondtad. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14367 üzenetére
En keszseggel elhiszek mindent, hitmant nem jatszom mar azt tudom, hogy a hoteles palyan ahol szakad az eso az sokkal jobban meghajtotta a kartyat mint a heaven. Ugyanigy az fc3 is.
Mondjuk ez 1200/1450-re igaz, 1100/1300-on meg leszabalyzott ventikkel sem igen megy el 70 fokig a fc3. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14320 üzenetére
Bocs de ez a 48lap fok tenyleg nem hiheto. Ez a game volt pont az, ahol egyszer csak felfigyeltem ra, hogy nahat sokkal jobban porog a venti mint szokott eddig barmikor.
Konkretan a hotelbe belopakodos palyan tunt fel, es masok is irtak, hogy ez a jatek ad a ventiknek rendesen. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #14302 üzenetére
Nyomd be a FC3-at vagy az uj Hitmant sokkal jobban befutenek mint a heaven. Utobbi alatt nekem kb. 60 fokig ment fel szep csendes volt, az emlitett jatekok alatt mar rendesen elkezdett dolgozni a venti.
Speed(R)
Tok igazad van, en is ugy hasznalom, hogy 50% felett hangosabb a venti, belottem, hogy max 49% legyen. Igy megeshet hogy felmegy kicsivel 70 fole, de az abszolut nem sok, es total csend van. -
Malibutomi
nagyúr
Boldog karácsonyt minden topiclakónak!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #14153 üzenetére
Nem, már továbbköltözött, csak visszajár kísérteni...
-
Malibutomi
nagyúr
Na megnéztem a Far Cry 3-at, ultra beállítással MSAA nélkül nagyon szépen fut, 45-60 fps között nagyrészt pedig most csak 1100/1300-on megy a kártya, viszont rendesen aláfűt a kártyának, még talán jobban mint a Hitman (legalábbis a jó kis full csendes ventibeállításommal
)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Pickle Rick #13872 üzenetére
Amúgy ajánlott vétel.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tomix24 #13617 üzenetére
Az még a jobbik eset
A rosszabb ha kivétel nélkül mindenkinek
Amúgy én nem kepesztek pár fpsért soha, számomra a tesztelgetéseinkből egy derül ki, hogy a jól összerakott kiegyensúlyozott gép a lényeg, és mindkettőnké eléggé az.
Nekem még picit lehetne erősebb a proc, neked a vgaJa a "lakás fűésésért" majd számolunk
Amúgy nincs ilyen, játékok alatt 50 fokos sincs a procim, 20 perc prime után 65 fokos. De ez már off.
-
Malibutomi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest