Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Rajta van a kártyán az AMD Logó, rajta. -> pipa.
Támogatást nyújt az AMD ? igen -> pipa
Lehet hibáztatni ezek után az AMD-t ? igen
Akármennyire is gyártó hibája, ha rajta van az, hogy AMD, akkor őket is lehet hibáztatni. Ha megvennél egy olyan telefont, ami egy kínai kopi, akkor te nem fogod hibáztatni az a gyártót akiről kopizták, mert nincs rajta logó stb...
Az hogy ebben az esetben az AMD mekkora felelősséget vállal a meghibásodás esetén, elvégre ők a tervezők, azt már szerződés védi. Lehet semennyire nem terheli ilyenkor az AMD-t felelősség, de ha igen, akkor jogos a hibáztatás.
(-szerintem, nem vagyok jogász.)(#14880) asdxv: Ez a pálya benne van az alapjátékban ?
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az utolsó mondatodban benne van a válaszom! (egy része)
Egyébként ha megnézel egy kártyát akkor rajta van az AMD logo is! Nekem pl rajta van a sapphire-n,gondolom ez minden VGA-n fel van tüntetve! És a kártya árából elég szépen profitálnak! Ez a dolguk! Biztos vagyok benne hogy meg lehetett volna oldani a helyzetet,csak mindig könnyebb a rövidebb utat választani,és elsumákolni a dolgokat. Minek fizessenek,nehogy már nekik kiadásuk legyen a milliárdos bevétel mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi