- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Ha lekaptam a hűtőt pasztázzam újra vagy maradhat a régi ? Be quiet dc1 paszta van ha azt mondjátok h érdemes.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #45715 üzenetére
Még nemtudom, amikor írtam a mai nap akkor érkezett meg a varázsló által küldött cucc
Bízom benne hogy a kártyán nincs matricaEzt nemfigyeltem meg, de nemszeretném matrica nélkül sem lebombázni az egészet a nyákig
Illetve, hamár szétszedés! Érdemes átkenni pasztával, ha leszedem a hűtőbordát is?sephi:
Nemjártam még ennek sem utánna, nemtudom ki ragaszt és ki nem, csak amiatt h bordáznám a vrm-et nembuknám el a közel 1év garit. -
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #45651 üzenetére
Visszakanyarodva ide, a kérdés..hogy teszem be a bordát..és gap-pad-ot..a hűtés leszedése nélkül?
1: sehogy?
2: leszedem a "műanyag" borítást?
3: az egyés hűtést lekell aplikálni, de úgy bukó a gari...?
4: nemtudom?Ha vki aplikált már le vagy fel vmilyen alkatrész DCUII V2 hűtés esetében..vagy magát az egész hűtést, szánoljon be róla legyen kedves!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #45651 üzenetére
Ha minden jól megy holnap vagy amint sikerül szállítható formátumba önteni..a Varázslótól jön egy aprócska csomag, amivel remélem ráncbaszedem a vga-t. borda; gap-pad..stb...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45634 üzenetére
A thermal pad mehet a gap-pad helyett? vagy nem felcserélhetőek egymással?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45629 üzenetére
gap-paddal a legmegfelelőbb a rögzítés?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45626 üzenetére
Áháá..tehát az általam karikázott elötti kis pöttöm micsodákról beszélünk..az amin más karikon van borda?
-
Apollo_21
addikt
válasz
RMZ250 #45621 üzenetére
Ez lenne a kérdéses rész. Borda alatt nem egy felragasztható sima lapot értünk úgye? mert azzal félek h nemleszek előrébb
Rendes..mint a ramsüni..vagy hozzá hasonló ami esetleg sztem segíthet, ilyesféle nemhiszem h már aláfér.
De minden javaslat érdekel...végső megoldásként megy rá az antec h2o 620 az nzxt kerettel..és akkor mehet a sünizgetés. -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
kovsol #45598 üzenetére
Pl: Gas Guzlers Extreme alatt nagyon durván..pedig nemvmi huha játék...azt hiszem Crysis 3bár az sok is neki sztem
...bf4 megse kottyant neki ennyire pl...
Engem nagyon nagyon zavarEste ránézek hogy mi van ill mi nincs arra felé, mielött hülyeségekkel kommentelek..a nyákon a csatlakozók felöli oldalon a kártya elején a vrm.?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #45596 üzenetére
Azért fix55% fordulat mert nyáron belenyaldos a vrm a 90be is..nemmondom h fölötte is volt már, nem emlékszek de lehet... mint régen írtam furmark és hasonló progik is lekapcsolnak szinte azonnal(1-2perc) mert a vrm elmegy 90fölé holott a gpu még simán elvan 70en...erre aztmondták mikor kérdeztem a boltba h bocsi de nincs hibája a vga-nak, ilyen terhelés sose lesz..és h nemajánlatos furmarkolni csak saját felelősségre.
A Peter-t mint hűtési megoldás csak arra vetettem fel h nem kis + pénz volt anno a dcuII hűtés miatt a kari...
Oké h nem a gpu rész a ludas hanem a csak bordázott felületi vrm, csak nem 65ér vettem volna anno hanem mondjuk 50-1-2ezerért vmit ami akár hangosabb vagy nemekkora istenes márka mint az Asus. -
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #45593 üzenetére
Tény h vannak fura kiírások..de nemakarok 2hőfokot nézni... rémálmaim vannak lassan ezzel kapcsolatba 55% fixre bevan lőve a fordulat, felette már zavar engem.
De hátradőlök h jajjdejó 60nál járunk nekem nelegyen a vrm 75-80...állandóan az van bennem h azért akad meg mert túlmelegedett..amit valszeg én reagálok túl de nem azért volt +lóvé a dcuII h ennyit tudjon.
Semmi "mókolás" nem hoz javulást..állandóan megvan ez a 8-10fok különbség.Eladom és veszek egy club3d-t érted..ésakkor értem miért tré
Valamilyen szinten nyavajgás mer alaptalan aggódás, de akkor vettem volna vmi olcsóbbat és rádobok egy Petert hűtésnek és nyugodtan alszom. Ilyenre álmomban nemgondoltam. -
Apollo_21
addikt
Ismét fura kérdéssel fordulok hozzátok.
Az összes 7es-re jellemő hogy 8-10fokkal vagy többel melegebbnek érzékelik a programok a vrm részt mint a gpu magját?
Sajnos pár játéknál eléggé felkúszik a vrm, kiírás szerint..és eléggé zavaró.
Gas guzlers-nél pl 75%ra kellett tegyem a fordulatot h a 65fokos gpu mellett a vrm ne legyen 80nál több. -
Apollo_21
addikt
válasz
Shepherdke #45510 üzenetére
Ha a min "fps" nővelése az elsődleges cél..akkor kb 0profitálás...és egyébként sem sokkal dobná meg látványba az "fps" szintet...3-4nél többre nemigen kell számítani.. Esetleg akkor éreznél némi változást ha ilyen 900as órajelről húznád 1100körülire..de itt csak alig fogsz pár mhz-et feltornázni...
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
hellboy0415 #44596 üzenetére
Sztem a mantle patch a bf hez
steamenkeresztül töltődik..tehát ha nem eredeti..akkor várni kell amíg kinem adják külön a patch-et...oo sorry origin -
-
Apollo_21
addikt
Tud valaki megoldást a 2d órajel változtatásra 7870esetén? igen..a régi gpu tweakbe lehetett de az újban nem, esetleg más progival? msi ab-t nemtenném fel..nemszeretik egymást a tweakkel annyira.
-
Apollo_21
addikt
Felette lévő sata csatiba? a régi dcuIiből kiindulva, ami nekem is van...nemhinném h felér a felsőig...oda ha áttudnád tenni, még megmenthet
Sínnél nemfog feljebb lógni semmi..itt egy kép. Ha szerencséd van, pont belehet még dugni.
Mondjuk énsem szeretek, "talán"-ra vásárolni vmit.
[link] -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Az a sata csati sztem útban van..nemkicsit..., Asrpcl azt írja a felső 3.0 x16os a második az 2.0 x16...remélem jól értelmeztem, és akkor megoldódott
1 x PCI Express 3.0 x16 slot (PCIE2: x16 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (PCIE3: x4 mode) Az x4 mode sztem az csak többkártyás rendszerre vonatkozik..Nemtudom mennyire veszi vissza a teljesítményt, már ha ez érezhető.
Valahogy megkellene old hogy máshova kösd azt a sata eszközt ha lehetséges. -
-
Apollo_21
addikt
Nézzétek úgymintha felse tettem volna
Szóval bevirágporozott bibés példányoknál elérhető a mantle műkődése?
Vagy ebbe inkább neis reménykedjek hogy pár virágos szépen kitenyészti a patch-et hozzá
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #44198 üzenetére
Alsó pci-e sín? gondolom már 100x lezongoráztad ezt is.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #44185 üzenetére
Miért nemlehet a kártya? lehet ennyire anti tuning példány is. Legnagyobb többségében ha "villámozik" az vram hiba.
-
Apollo_21
addikt
válasz
GeneraL_XTX #43975 üzenetére
Dehhooggyy
GCN karikkal megy tökmind1 milyen
Esetleg az zavarhatott meg.ha a cikket olvastad h kiemel 1-2 "R" szériát h azokat a 14.1 Beta driver támogatja. Pontosítva h bekerültek a támogatási listába a Kaverivel együtt..
-
Apollo_21
addikt
Egyetértek ezzel az ASIC dologgal...vmelyikőtök felvázolta h nemmondható ki 100%os bizonyossággal h aminek magas az jobban oc-zható..én tegnap linkeltem a sajátom.
82,9% Asus DcuII TOP 7870..alapfesszel úgyan de csak 1175/1300at tud.+ fesszel nem jászottam hisz a 750K határa sajnos léggel és "játék" vízzel is 4.5ön van, ide mondjuk nemkér feszt... 1.375V tehát nem durva..de 4.7en pl már az 1.48sem elég neki..az meg eléggé gyilkos szám, legalábbis látványra..
És a vga meg a sima 7870 órajelén is bőven elég, van h leteszem 925/1000re és még ott is untig elég, élsimítások nélkül főleg. -
Apollo_21
addikt
válasz
marquuard #43880 üzenetére
Az nemhiszem..hisz ez már a The Run-ba is így volt.. sztem szimplán sz..a tört...
Nekem van h 1pályát végignyomok és kilép..van h csak a menüig jut el..tehát nemgép hiba...
Feloldottam a korlátozást..is nemlett jobb..és akinek a gépe nemtudja a fix fps korlát átálítása után sem stabilan az átírt értéken futtatni az neszámítson semmi jóra mert atomlassú lesz, arról ne is beszéljünk h a 60ra feltevés után..begyorsul, nemkicsit irreálisan -
Apollo_21
addikt
válasz
hellboy0415 #43717 üzenetére
Sztem 7770el nemmegy cfbe csak azonossal....
-
Apollo_21
addikt
Én úgy tudom h csak dvi porton műkszik a zerocore...
Sztem pár napja is írta vki h csak dvi-vel megy. Bár remélem tévedek"ZeroCore Power State will not function if you have HDMI and DP poplutated because it carries audio signal from device. The only port that works is DVI"
-
Apollo_21
addikt
válasz
lukaszokni #43141 üzenetére
Jó rég láttalak, de örülök h ezek szerint megvalósult
Rendelésre gyártást?! -
Apollo_21
addikt
válasz
tailor74 #42690 üzenetére
Akkor mind1 is
Nemtudtam h programhoz köthető "bug" ról van szó.. már túllépek a dolgon.
Félévente szánok 3-4napot a tesztekre meg bencsekre..volt vki aki a 270re vagy az xre írt pár napja h hát eredményekbe lemosta a 7870et..ezért teszteltem..azóta nemtudom hol van az illető, nem jegyeztem meg a nevet..de linkeltem eredményeket az enyémről...
De várom a teszt eredményeit.(#42691) asdxv: nem procit akartam vele tesztelni..csaka nemutánna járásomból adódóan, foggalmam sem volt h ez bármiféle "hiba" benne h be-be akad.
-
Apollo_21
addikt
válasz
bombibmw #42684 üzenetére
Jó..mindenki ezt mondja..és mégis konfigonként változó a min fps..és ezalapján a többi is..mondjuk ez talán a sima hdd-nek tudható be..bár nemtudom h ssd-vel mit csinálna...igazából ha 2-3x nemakadna meg egyik nagyobb nevü teszt sem, lehet nemdobná el a 25min-t valley-nál sem..
-
Apollo_21
addikt
válasz
ALONSO11 #42267 üzenetére
Bakter..elb..tam..mind1
holnap nézek teszteket és lehet váltok..de kiderül h az én tesztjeim 925/1100on mentek
My bad
A normál órajeles 1980as teszt..
26,8
676
13,2
59.2-t hozottmár nekinemállok még1x..lementem a hozzászólásaidat amibe taglalod hogy mit hozott.
De minden esetre gratu a karihoz! -
Apollo_21
addikt
válasz
ALONSO11 #42259 üzenetére
Ha tudsz löjj már Asus 7870 Top órajellel is..ott tuti elkalapálja az enyémet..
Amúgy a tuningos az épph... viszont néztem ezt az fps esést...6os 16os 19es tesztbe dobja le..mérésenként változó..de ennél a 3-nál 2-3közöttit vesz le általában1680x1050
1100/1250'Fps:30
Score:756
Min Fps:13,9
Max Fps:67.2 -
Apollo_21
addikt
válasz
ALONSO11 #42250 üzenetére
Hátigen min fpsbe állva hagy a te rendszered
Nemtudom mit faraghatnék, de a min fps nemlesz jobb úgyérzemaz 5-6. tesztig 17el elvan ott ledobja 7re
Ugyanolyan beállításokkal ahogy készítetted lefuttattam kb 5perce énis.
Nekem most 750K 4.2re húzva Asus HD7870 Top-ossal ez sikerült.Ha nemmaradna el min fpsbe a többi már nemis érdekelne.
Király a linkemnamind1
-
Apollo_21
addikt
De ő a 7870ekre értette sztem..mivel már 270X-e van ésnem kondihibás...vagy akkor ma lemaradtam vmiről...
-
Apollo_21
addikt
válasz
ALONSO11 #41986 üzenetére
Na, ez jó hír...bár tudom nem cf-re termett az az Fx..ahogy az én mostanim sem
De engem érdekelne így isÖrülök neki h csak félreolvastam és lesz teszt vele
Hudejó h épp most teszem fel!!! Sc2-d nincs esetleg?Én egy tesztre mocsk...kíváncsi lennék
Nekem bő másfél éve megvan az emberes dvd..de harmatgyengén muzsikált anno az am3as vason is..pedig bő 40fps fölött kellett volna produkálnia (szerintem). Most teszem fel ismét..ha lejöttek a frissítések..kiváncsi vagyok. -
Apollo_21
addikt
válasz
ALONSO11 #41974 üzenetére
Hali! Örömmel látom ám h lett egy új kártyád "is"
Kár hogy a régit porfogónak tartod egyelőre
Sztem ugranánk rá jópáranÉn tarcsiba nemtartanám meg az tuti, ahhoz túl drága h csak álljon.
Bár 36nál ígyis többet ér azis ziher... Várjuk ám a teszt eredményeket...sajnálom h a kis Fx-el nem próbáljátok ki -
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #41823 üzenetére
Igen-igen
Néztem az oldalt, köszönet érte, sajnos "rengeteg" van felsorolva...2-3 ember megnézte a saját kb össz 8játékán..és ezt leírták egymásnak h szerintük melyikbe mükszik
Persze tudom h a cf nem arról szól..vagy fog szólni h beteszem majd a 2. kártyát és 2x annyival hasít és én leszek a köv. nobeldíjas..., de a vége úgyis az lesz h annyira sjátbőrőn tapasztalnám, párhét és szerzek még 1 kártyát
Újat nemakarok venni, és ez még a 69xx karik elötti időkból származó nagy-nagy vágyam, hát hajrá. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok! Külön-külön lehet játékok közt mazsolázni hogy melyik szereti a cf-et? vagy ilyen csilliárd fényévet igénylő marhaság táblázatra ne számítsak?
-
Apollo_21
addikt
válasz
SteaMMouse #41551 üzenetére
Én sem
De az a csúnya nagy szám akkor is ott van
Persze most h fülessel tolom egy ideje..nemzavarna a hangsem, szélmalomharcot vívok azért h alacsony maradjon
Aktívabb vram hűtés után is kajtatok..a kis ventis megoldás nemtetszik, borda nemelég rá..átlag 15fokkal melegebb mint a gpu..ez a megléte óta így van ez pl zavar, annyira h ha lenne vmi értelmes (nem szétvágós-darabolós, 5centis ventis) megoldás akkor már moddolnám is. -
-
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #41264 üzenetére
Olyan mint amikor kicsit rezonáltatja a gépet a venti mert hülye a fordulata..és beremeg vmelyik alkatrész..ennyi részemről ez a bugó zúgó dolog...csak ahogy észrevettétek..eléggé nemtalálom a helyes szavakat/kifejezéseket, ezért van h sokkal komorabban festem le épp az adott dolgot
Esélyes h nálam vmelyik 12es vagy 14es venti adja ezt a hangot..esetleg az ordenáré nagy haf gyári 20centis házventi, írritál házmegvétel óta úgyis h csak 550-600as a fordulat -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
marquuard #41227 üzenetére
élsimítást és egyéb "vackokat" is használsz? mert akkor nemcsodálkoznék hogy 30fps-ed van...nálam 50-60is megvan..de direkt ezért nemhasználok ilyeneket. Mondjuk ezzel a procival ez a "szint" pár beállítás levételét is igényelte maxról...sajna ha ultra-n van minden akkor néha beesik..és ugy zavaró...
-
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #41083 üzenetére
Nálam az itt hallottak alapján..rémálmaim voltam mikor tavaly vettem a 70et és beraktam a 965mellé.., minden tiszteletem az itteni embereké..de bármit toltam a párossal..ha nemis tekerte ki mindíg 99%ra...de boldog vagyok h nem a kisebbik kártyát választottam és marad benne kraft minth néhol kevésnek érződjön...
Most kezdödtek nemrég a gondok a karival..cpu kraftba is kevesebb van ugye fm2 platform miatt
4.2n megy most is..irogatja a marhaságait h 3423%, meg xy hőfok..de ez igazából 3-4hónapig érdekelt h szépen látom játékközbe h mit irogat....azóta nemérdekel ahogy elötte sem
Viszont érezni azért h ez nem egy phenom IIHa tehetném persze egy 8320as Fx lenne mellé..de az lenni nagyonpénz
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steelheart2 #41077 üzenetére
Nem érné meg nem 100al mész hanem 110el? megéri? nem......vagy a 70es-re váltasz..vagy mégfőlé..de akkor már fx kellene hozzá..am3+ alapokon.
-
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #40991 üzenetére
Nem akartam már egybe írni..ígyis kusza zagyvaság..szóval..furmark..nem opció..mert vrm hőfokra van állítva...nemtudom másnál mi és miért..de nálam azt nézi..és amikor az 90nél jár vagy kicsit felette..lekapcsolja mondván h a kártya túlmelegszik, miközbe a gpu rész még csak 70körül van...tehát furmark-al én nemtesztelek..játékkal vagy semmivel
-
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #40991 üzenetére
IGen. igazad van
Szóval win7 sp1.... cod feltesz..játszik..örül semmi baj.. driver nem a legújabb hanem az akkor kiadott..asszem 13.9 v2 beta? valami ilyesmi volt, ez kb 1- másfél hónapja volt, vígan játszottam nem volt probléma... Ja igen ekkor volt egy proci csere... 370K-ról 750K-ra.
Aztán új windows fel, ugyanazokkal a driverekkel, játszanék..már be kockázta stb...párszor még rápróbáltam semmi javulás, azóta a bf4 et kitoltam, ott nemvolt baj.hőfok és egyebek mind rendben.
Most feldobtam a legújabb drivert, újra a cod-ot, most kivételesen jó! De most a bf4 bénázik... most ez vagy driver vagy?. A hiba jelentkezik kártya illetve proci tuning-al, nélküle és csökkentett órajeleken is...amikor épp úgy akarja. De mindíg csak 2-3napig tűnik hibásnak..közben nem frissítek semmit sem...csupán fogja és megszünik a gond.... ilyet a BS szériás Sapphire kártyák idején játszott..akkor amikor tavaly karikor vettem 2-3x csinálta a fekete képernyőzést, írtam is akkoriban ide. Aztán elmúlt ez a tünet. Aztán volt a böngészős kockázás..azis elmúlt az pl 1hétig volt "gond/tünet". Olyan hibái vannak amiket kézzel nemlehet megfogni..illetve lehet..de mint egy fejfájás kis ideig van...aztán magától abba marad.
És tünetmentes több hónapig. -
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #40982 üzenetére
Az a baj h ilyen panasszal fordulatok én a Lámához meg az Ombutsmanhoz is..de nemfogják elfogadni
Kb 3-4hónapja összevissza csinálja a hülyeségeit..2-3napig bénázik vagy játékba vagy simán..aztán 1hónapig semmi...és erre nincs gar
Aztfogják mondani vmi szétkr..ta a win-t vagy a drivernél bekavart..ez a legvalószínűbb ok egyébként az enyémre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest